JEDINI SNIMAK KNELETOVOG GLASA! Opasni momak se tada SLOMIO, prvi put pokazao emocije na sahrani najboljeg druga: Protiv ovoga niko nije mogao! (VIDEO)

Autor:

Hronika

16.10.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Knele na sahrani najboljeg druga Žapca održao emotivan govor.

JEDINI SNIMAK KNELETOVOG GLASA! Opasni momak se tada SLOMIO, prvi put pokazao emocije na sahrani najboljeg druga: Protiv ovoga niko nije mogao! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandar Knežević Knele, jedan od sinonima za ''opasne momke'' devedesetih godina, ubijen je 28. oktobra 1992. godine u  apartmanu 331 hotela "Hajat" na Novom Beogradu. Ležao je u lokvi krvi na stomaku, a na ogledalu je krvlju bila ispisana poruka koja ni do dan danas nije dešifrovana - ''broj 1''.

Iako su svi znali kako je izgledao, te se i ugledali na njega i njegov stil, javnost do skoro nije znala kako je zvučao. Sve dok se nije pojavio snimak njegovog govora sa sahrane najboljeg druga Radovana Lugundžića Žapca.

- Duboko smo potreseni činjenicom da te više nema i da te neće ni biti. Rasli smo zajedno, shvatili smo koliko je ceo život surov i borili smo se protiv njega. Prve utakmice, prve tuče, prve ljubavi, prva razočaranja, prve boli, prošli smo zejedno. Znao sam da ništa ne može da nas rastavi, ali ovo je više od onoga što mi možemo i protiv čega niko nikada nije mogao - izgovorio je Knele.

Republika

Foto: printskrin

Knele

Knele i Žabac bili nerazdvojni

Žabac je još u osnovnoj školi bio poznat kao incidentan tip, a kasnije su ga poredili sa ozloglašenim Rankom Rubežićem. U obračunima je koristio i hladno i vatreno oružje: nož, sataru, pištolj, kratež, bombe.

Iako različitih karaktera, Knele i Žabac su imali zajedničku osobinu - hrabrost na koja je bila na ivici ludila.

Koliko su bili različiti govore sledeće činjenice - Knele je bio vatreni delija, Žabac grobar. Kneletu je idol bio Giška, Žapcu Ranko. Knele je voleo fer tuče, Žabac pištolje. Knele je bio druželjubiv, omiljen i popularan, Radovan nije imao poverenja u druge, družio se samo sa Kneletom.

Bez obzira na to, bili su najbolji drugovi i čak tetovirali imena jedan drugoga na ramenima.

Podsetimo, Knele je ubijen 1992. godine, a njegovo ubistvo će zauvek ostati nerasvetljeno jer je 2017. godine proglašeno zastarelim slučajem.

Oni koji su bili bliski Kneletu, tvrdili su da nikada nije olako otvarao vrata hotelske sobe. Ipak, kobnog dana napadača je pustio u sobu, pa se pretpostavlja da iza zločina stoji neko koga je dobro poznavao i u koga je imao poverenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading