"UBIĆU DETE I SEBE": Otac iz pakla poslao uznemirujuću poruku ženi, ali bilo je prekasno - nezapamćen zločin u Vršcu potresao Srbiju

Autor:

Hronika

12.10.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je zločin počinio kako bi se osvetio supruzi Suzani, s kojom je bio u procesu razvoda.

"UBIĆU DETE I SEBE": Otac iz pakla poslao uznemirujuću poruku ženi, ali bilo je prekasno - nezapamćen zločin u Vršcu potresao Srbiju

Foto: Facebook

Tragedija koja je zavila Srbiju u crno, dogodila se pre godinu dana u Vršcu, kada je Marko B. (35) udavio svoju ćerku Petru (3) u kofi vode.

Nakon ubistva deteta, Marko je izvršio samoubistvo vešanjem.

Kako se saznaje, sumnja se da je zločin počinio kako bi se osvetio supruzi Suzani, s kojom je bio u procesu razvoda.

Pre zločina koji je počinio, poslao je supruzi uznemirujuću poruku "Ubiću dete i sebe". Suzana je uspaničeno pozvala policiju, ali nažalost bilo je prekasno.

Zločin se dogodio u Markovom stanu, kada je preuzeo devojčicu. Telo malene Petre pronađeno je u stanu, a u drugoj sobi pronađeno je i obešeno telo oca Marka B.

Podsetimo, majka Suzana je bila žrtva nasilja marka B, zbog čega je i otišla od njega i želela da se razvede. Sumnja se da je nasilnik nije mogao to da preboli, pa da je na bizaran i stravičan način odlučio da se "osveti" nesrećnoj Suzani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading