MLADIĆ SILOVAO NEMOĆNU STARIJU ŽENU! Užas u Prokuplju!

Autor:

Hronika

07.10.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je predočila istražnim organima o kom licu je reč, oni su ga pronašli i uhapsili, a u zakonskom roku biće saslušan pred Višim tužilaštvom u Prokuplju.

MLADIĆ SILOVAO NEMOĆNU STARIJU ŽENU! Užas u Prokuplju!

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Muškarcu (27) određena je mera policijskog zadržavanja u trajanju od 48 sati zbog sumnje da je izvršio silovanje nad ženom od šezdeset godina.

Prema potvrđenim informacijama iz Višeg javnog tužilaštva u Prokuplju, incident se dogodio sinoć kada je osumnjičeni, provalio u njen stan i prisilio je na seksualni odnos pod pretnjom i silom.


Nakon monstruoznog čina osumnjičeni se udaljio, a žrtva je odmah obavestila policiju o celokupnom slučaju. Nesrećna žena imala zdravstvene probleme i nije bila sposobna da pruži snažan otpor.

Ona je predočila istražnim organima o kom licu je reč, nakon čega je uhapšen, a u zakonskom roku biće saslušan pred Višim tužilaštvom u Prokuplju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading