HOROR U NIŠKOJ BANJI! U tuči maloletnika jedna osoba UBIJENA, telo žrtve nađeno u potkrovlju!

Autor:

Hronika

05.10.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tuči maloletnih lica jutros u Niškoj banji preminula je jedna osoba.

HOROR U NIŠKOJ BANJI! U tuči maloletnika jedna osoba UBIJENA, telo žrtve nađeno u potkrovlju!

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Tuča se dogodila jutros oko 11 sati, a telo je, kako se nezvanično saznaje, nađeno u jednom potkrovlju.

Dve ekipe su intervenisale, svi smo još uznemireni. Jedno dete je povređeno dok ne znamo zasad godište preminule osobe, prenosi Kurir.

Ekipe su još na terenu, rečeno je u Hitnoj pomoći. I policija je na terenu.

Ova jeziva vest je samo priobudila sećanja meštana Niške banje na pokušaj ubistva dva tinejdžera 29. avgusta 2020. godine.

Za taj zločin Ivica Mitić (46) iz Niške Banje osuđen je u Višem sudu u Nišu na 10 godina zatvora. Naime, on je čekićem pokušao da ubije Nišlije Nikolu Arsenijevića (17) i Đorđa Ivanovića (18).

Prema navodima optužnice, incident u kojem su povređena dvojica mladića dogodio se na proslavi punoletstva jedne Nišlijke u Mitićevom objektu sa bazenom. On je optužen da je posle svađe sa dvojicom maloletnika koji su bili na rođendanu pokušao da ih ubije. Prvo je došlo do kraće rasprave ispred šanka jer je Mitić zahtevao da napuste objekat i rekao im da će da prekine proslavu a drugi deo sukoba se dogodio na parkingu ispred objekta.

Mitić je sa čekićem u ruci krenuo ka parkiranom vozilu, maloletnik i njegov drug su krenuli za njim. Osuđeni je čekićem udario Arsenijevića u glavu. Teško povređeni mladić je pao na zemlju i izgubio svest, a onda je napadač čekićem udario i Ivanovića i lakše ga povredio.

U toku postupka, Nišlija se branio da nije imao nameru da nikoga povredi, da je bio u mraku okružen sa dvadesetak mladića i da je navodno zadobio udarac u nos nakon čega je refleksno zamahnuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading