ODREĐEN PRITVOR DRŽAVLJANIMA LIBIJE KOJI SU PRETUKLI FRIZERA: Nakon krvavog pira, pobegli sa lica mesta, brzom reakcijom policije pronađeni i uhapšeni!

Autor:

Hronika

30.09.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njima se na teret stavlja krivično delo Učestvovanje u tuči.

ODREĐEN PRITVOR DRŽAVLJANIMA LIBIJE KOJI SU PRETUKLI FRIZERA: Nakon krvavog pira, pobegli sa lica mesta, brzom reakcijom policije pronađeni i uhapšeni!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Povodom događaja iz frizerskog salona na teritoriji opštine Voždovac, u kojem su dva lica zadobila teške telesne povrede, Drugo Osnovno Javno Tužilaštvo u Beogradu naložilo je zadržavanje pet lica, stranih državljana. Njima se na teret stavlja krivično delo Učestvovanje u tuči.

Osumnjičeni će dana 1.2.2023.godine biti sprovedeni u Drugo Osnovno Javno Tužilaštvo u Beogradu radi saslušanja.

Podsetimo kako je portal Republika pisao, u naselju Stepa Stepanović kasno sinoć je došlo do incidenta kada je grupa Arapa, navodno, šrafcigerom napala jednog frizera.

Kako navode izvori Republike, u incidentu koji se sinoć dogodio, ima i teže povređenih.

-  Draganu su u lokalu bili Arapi i nisu hteli da izadju, pravili su probleme, provocirali mušterije. On je video da će da bude frka i pozvao brata da bude tu. Pokušavali su da smire situaciju, međutim Arapi su bili agresivni i uboli su ga u bitinu, otvorili mu glavu, noga mu je u gipsu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Njegovog brata su uboli u oko i on je životno ugrožen - istakao je naš izvor i dodao da je Dragan Đ. inače i vlasnik lokala u kome se incident odigrao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading