UBADALE GA I GRIZLE PO VRATU! Sestre sektašice napale muškarca u blizini Zrenjanina, jeziva ispovest ledi krv u žilama, u dvorištu pronađene tri LOBANJE!

Autor:

Hronika

29.09.2023

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazu S. iz sela Melenci kod Zrenjanina, napale sestre sektašice, spasio ga brat.

UBADALE GA I GRIZLE PO VRATU! Sestre sektašice napale muškarca u blizini Zrenjanina, jeziva ispovest ledi krv u žilama, u dvorištu pronađene tri LOBANJE!

Foto: Shutterstock

Sekta

Meštanin sela Melenci, u blizini Zrenjanina, Laza S. (48) pre nekoliko godina je ispričao kako je doživeo jeziv napad od strane komšinica, rođenih sestara D.T. i Z.T. Kako je tada rekao, nanele su mu teške povrede jedne noći između petka i subote. Tvrdi da su deo neke sekte, kao i da ne sme ni da pomisli šta bi se desilo da ga njegov mlađi brat B.S. (42) niije spasio.

- Kobne večeri bio sam kod B.S. Njegov dom nalazi se do kuće sestara koje žive s očuhom. Prolazio sam pored njihove kuće, a onda osetio udarac u predelu glave. Ne znam kako sam se potom obreo u njihovom dvorištu. Valjda su me uvukli, a onda počeli da me bodu. Čak su me i grizle po vratu. U tom trenutku je ćerka od B.S. kroz prozor, u njihovom dvorištu, ugledala očuha od D.T. i Z.T. Vrisnula je. B.S. je izleteo napolje. Uspeo sam da viknem: "Brane". Bez duše je doleteo u sektaško dvorište - pričao je on i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/VICE

Sektaški obred

- One su ležale preko mene, a njihov očuh je bio nekoliko metara udaljen. B.S. je udario jednu od sestara. Od udarca je pala i ustala. Onda je skinuo drugu s mene, ali su i njega povredile. B.S. je posečen u predelu vrata. Očuh je sve vreme sestrama D.T. i Z.T. nešto vikao na stranom jeziku. B.S. je uspeo da me izvuče u njegovo dvorište i pozove policiju i Hitnu pomoć. Sa sestrama i njihovim očuhom nemam nikakve kontakte. Ne znam zašto su me napali - rekao je Laza tom prilikom za Kurir.

Celo selo je bilo u strahu, pre svega jer ovo nije bio prvi napad na meštane. Kuća u kojoj su u tom trenutku sestre živele sa očuhom je bila išarana, a komšije su pričale da je policija pronašla tri ljudske lobanje, ali i pseću i mačiju kožu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading