POTRESNA OBJAVA MAJKE NOE MILIVOJEV KIDA DUŠU! Ćerka joj svirepo ubijena i rastopljena u kiselini, nesrećna žena neutešna! (FOTO)

Autor:

Hronika

26.09.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boba Milivojev, majka ubijene Noe Milivojev se oglasila i potresne reči uputila pokojnoj ćerki.

POTRESNA OBJAVA MAJKE NOE MILIVOJEV KIDA DUŠU! Ćerka joj svirepo ubijena i rastopljena u kiselini, nesrećna žena neutešna! (FOTO)

Foto: St Vladimir Lukic

Tiktokerka Noa Milivojev (18) ubijena je u julu ove godine, njeno telo je pronađeno raskomadano u kutijama i crnim kesama u stanu njenog dečka Ognjena D. (33), a istragom je utvrđeno da je njene delove tela rastapao u kiselini.

Republika

Foto: printscreen/tiktok

Noa Milivojev

Sada se njena majka Boba Milivojev oglasila na svom Fejsbuk nalogu, gde je ostavila poruku posvećenu pokojnoj ćerki.

- Na nebu je neko ko mi najviše fali. Neko, čiji mi zagrljaj jako treba i koga volim do neba - piše u objavi uz emotikone srca.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Objava majke Noe Milivojev

Inače, ona je pored ove objave napisala još jednu kojom je čestitala rođendan pokojnoj majci.

- Srećan rođendan majka, nadam se da ste zajedno ti i Noa, nek vas anđeli čuvaju - napisala je ona uz fotgrafiju svoje ubijene ćerke i crvene ruže.

Republika

Foto: St Vladimir Lukic

Boba Milivojev

Podsetimo, nakon tragičnog događaja, Boba je saslušana u istrazi ubistva, a ranije je rekla kako je njeno deteubijeno kao u najgorim horor filmovima.

Gledala sam horor filmove, ali nisam ni mogla da zamislim da ćemo moje dete i ja biti deo jednog i da će tako nešto baš nama da se desi. Vreme ne leči ništa, samo mi je svaki dan sve teže i teže. Nema reči koje bi mogle da uteše moje srce i dušu. Mog deteta više nema i niko ga neće vratiti, ali moram da se borim jer imam još dvoje dece i njima sam potrebna - rekla je majka ranije za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading