DA LI SU OVO I ZVANIČNO NAJGLUPLJI LOPOVI U SRBIJI? Odradili FILMSKU PLJAČKU menjačnice u Temerinu, ali napravili OGROMNU GLUPOST (VIDEO)

Autor:

Hronika

23.09.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljačka menjačnice u Temerinu postala je viralna vest u kojoj su mladići pokušali da se domognu para

DA LI SU OVO I ZVANIČNO NAJGLUPLJI LOPOVI U SRBIJI? Odradili FILMSKU PLJAČKU menjačnice u Temerinu, ali napravili OGROMNU GLUPOST (VIDEO)

Foto: Instagram

U petak, nešto pre 20 sati, dvojica mladića odlučila su da izvedu drski napad na ovu menjačnicu, ali nisu imali pojma koliko će im brzo doći glave.

Naoružani i maskirani, stigli su do menjačnice na motoru. Suvozač je držao kalašnjikov i munjevito je ušao u lokal, izvodeći pljačku za manje od jednog minuta. Za to vreme, njegov saučesnik, naoružan pištoljem, čekao je na motoru i mahao prema prolaznicima, šireći strah među prisutnima.

Iako su mislili da su prikriveni maskama, obojica su brzo identifikovani i uhapšeni, jer je jedan od njih nosio gotovo istu odeću kao nekoliko dana ranije, kada su pozirali sa kalašnjikovim na Instagramu. Da stvar bude gora, na njihovim društvenim mrežama mogla se pronaći i slika motora kojim su pobegli nakon pljačke menjačnice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bora Novaković (@bora.ns)

 

Njihova brzopleta akcija ostala je kratkog daha, a identifikacija je bila olakšana zbog njihovih online aktivnosti. Ovo je samo još jedan primer kako društveni mediji i digitalni tragovi mogu biti kobni za kriminalce, čak i kada misle da su dobro prikriveni.

Očigledno je da je ovaj mladi duo potcenio snagu zakona i brzinu kojom se kriminalci mogu identifikovati u digitalnom dobu. Njihova pljačka menjačnice u Temerinu brzo je završila hapšenjem, ostavljajući ih sada da se suoče s pravdom za svoje postupke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading