VIDEO SAM STEVINU ĆERKU KAKO BRIŠE GEPEK NJEGOVOG AUTOMOBILA, ALI I GAREŽ! TO MI JE BILO SUMNJIVO: Poznato kako je otkriven zločin u Vlaškom Dolu - rođak Neša sve prijavio (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za zločin u Vlaškom Dolu saznalo se u četvrtak, ali je nestanak muškarca prijavio njegov rođak Neša.

VIDEO SAM STEVINU ĆERKU KAKO BRIŠE GEPEK NJEGOVOG AUTOMOBILA, ALI I GAREŽ! TO MI JE BILO SUMNJIVO: Poznato kako je otkriven zločin u Vlaškom Dolu - rođak Neša sve prijavio (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Zločin u Vlaškom Dolu

Telo muškarca Stevana A. (56) iz Požarevca pronađeno je juče u šumi na području Kučeva, a njegova supruga Ljiljana J. priznala je krivicu u Višem javnom tužilaštvu. Za zločin su osim nje osumnjičeni i ćerka Anita A. i sin Marko A. ubijenog.

Kako se nezvanično saznaje od meštana Vlaškog Dola u kom su živeli, Ljiljana J. je ubila žrtvu, isekla njegovo telo i uz pomoć dece ga bacila ga u šumu udaljenu 60 kilometara od sela. Ona i Stevan su se razveli pre 20 godina.

Kako saznaje portal Republika.rs, za zločin se saznalo u četvrtak, ali je nestanak muškarca prijavio njegov rođak Neša.

Prema onome što nam je ispričao, Steva je bio nedostupan od ponedeljka.

- U ponedeljak je bio kod mene sa decom. Sve je bilo normalno. Pričali su o pecanju. Od te večeri nisam mogao da ga dobijem na telefon. Sve do srede sam ga zvao, a onda sam otišao kod njih - kaže Stevanov rođak Neša za portal Republika.rs i dodaje:

- Zatekao sam decu u dvorištu. Rekli su mi da je hitno morao da ode u Beč, a ćerka je brisala gepek u njegovim kolima krpom. To mi je bilo sumnjivo, kao i to što su mu ostala kola koja nikom nije davao.

Nakon što je prijavio nestanak, policija se pojavila u Stevinom domu i istina je otkrivena.

- Policija je banula, žene su sve priznale i na poligrafu - kazale su ranije komšije za naš portal.

Niko od komšija nema reči hvale za Ljiljanu i njenu decu, čak sumnjaju da su bili u sekti.

- Sve govori da su bili u sekti. Pre 8 uveče nikad nisu izlazili iz kuće. Ni sa kim ni reč ne bi progovorili. Uvek u crnom i sa navučenim kapuljačama. Uvalili su mu se u kuću 2020. kad je krenula korona. On ih je izdržavao, dao im je da budu tu - kažu komšije

- Sumnjamo da su mu sipali sedative u piće da što pre zaspi, a onda ga ugušili jastukom na spavanju - kažu komšije i dodaju da je krevet nađen spaljen.

- U četvrtak prolazim pored kuće i vidim neku paljevimu, posle sam skontao da je to spaljeni krevet, u kojem su ga ubili - kaže rođak Neša za naš portal.

Onda je čuo da su svo troje otišli u Beč, a kasnije su se vratile samo njih dve, Marko je ostao tamo, zato i nije uhapšen.

Steva bio ljudina od čoveka

Rođak Neša i komšije o pokojnom Stevi pričaju sve najbolje.

- On je bio ljudina od čoveka. Svakom skače da pomogne, nikom ružnu reč nikad nije rekao. Ove lenčuge je godinama izdržavao. Ništa nisu radili. Svaki krvavo zarađeni dinar bi njima dao - kažu naši sagovornici.

I rođak Neša kaže da je ubeđen da su bili u sekti.

- Pa gde je normalno da svo troje svako veče izađu tačno u 21 sat i vrate se tačno u 4, maskirani kapuljačama?! Pa šta je to, ako nije sekta - ističe Neša.

 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading