"POČEO DA JE JURI SA NOŽEM U PILJARI, SUSTIGAO JE I IZBO VIŠE PUTA" Jezivi detalji napada na ženu u Sremskoj Mitrovici - uzalud je DOZIVALA POMOĆ!!

Autor:

Hronika

14.09.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Migrant nasilnik pokušao je da pobegne u susedno selo Erdevik, ali ga je policija ubrzo uhapsila.

"POČEO DA JE JURI SA NOŽEM U PILJARI, SUSTIGAO JE I IZBO VIŠE PUTA" Jezivi detalji napada na ženu u Sremskoj Mitrovici - uzalud je DOZIVALA POMOĆ!!

Foto: ST/D. KADIĆ

U Sremskom selu Kuzmin jutros je sa više uboda migrant ranio svoju nevenčanu suprugu Jovanku M. (42), koja je zbrinuta u mitrovačkoj bolnici.

Nasilnik je pokušao da pobegne u susedno selo Erdevik, ali ga je policija ubrzo uhapsila. Kako je ispričao prvi komšija za Informer nesrećna žena majka je petoro dece, koja živi u veoma teškim životnim uslovima. 

- Ona je rodom Kuzminka, radi ovde u centru sela u voćari, a živela je sa tim migrantom u kiriji, u Sremskoj Mitrovici. Razvedena je, ima petoro dece, sa kojima živi u teškim uslovima. Ona i taj njen partner stalno su se svađali, niko od nas ne zna razlog, možda je tražio pare od nje. Nije nigde radio, a mlađi je od nje jedno desetak godina, muvao se tu stalno. Jutros su se toliko svađali, odjekivalo je selo. Kad odjednom-potegao je nož i počeo da juri za njom po voćari. Nesretna žena vikala je u pomoć, ali je on sustigao i izbo više puta, krvi je bilo svuda - ispričao je za Informer prvi komšija, koji je odmah pozvao mitrovačku policiju.

Meštanka koja se u tom trenutku zatekla u seoskoj prodavnici, pokušala je da zaustavi napadača, ali je on jurnuo i na nju i jedva je u poslednjem momentu izbegla ranjavanje.

Razulareni nasilnik pobegao sa mesta zločina, preko njiva ka obližnjem selu Erdevik, ali nije daleko stigao, policija ga je ubrzo uhapsila.

- Jutros oko devet sati u našu bolnicu primljena je žena sa više ubodnih rana u predelu grudnog koša i zbrinuta u jedinicu Intenzivne nege. Za sada je van životne opasnosti, saopštavaju u PR službi Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading