HTEO DA PRIZNA UBISTVO, PA SE PREDOMISLIO! Počelo suđenje ubici vlasnika menjačnice, šok obrt u sudnici!

Autor:

Hronika

11.09.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanin optužen za ubistvo vlasnika menjačnice u Novom Sadu, prvo negirao zločin, pa hteo da prizna, a onda se predomislio.

HTEO DA PRIZNA UBISTVO, PA SE PREDOMISLIO! Počelo suđenje ubici vlasnika menjačnice, šok obrt u sudnici!

Foto: facebook/printskrin/instagram/192_rs

Danas je počelo pripremno ročište Novosađaninu B.J. (44) koji se tereti da je u Veterniku ubio vlasnika menjačnice Jovana Janićijevića. Protiv njega je podignuta optužnica za teško ubistvo za koje je predviđena kazna zatvora u trajanju od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor, a danas se izjasnio o krivici pred porodicom ubijenog Janićijevića i najbližima.

- On je izašao za govornicu i rekao samo da ne priznaje krivično delo koje mu se stavlja na teret, a onda je u jednom prenutku upitao da li može ipak da prizna i da se nagodi - priča izvor Kurira upoznat sa detaljima suđenja i dodaje:

Republika

Foto: Facebook

Bojan J.

- Rečeno mu je da može da se pregovara za kaznu zatvora od 40 godina, nakon čega je odustao od saradnje sa tužilaštvom.

Sumnja se da je on, 24. januara oštrim predmetom usmrtio Janićijevića, čije je beživotno telo pronađeno u Ulici Nova 34, na Adicama, na parkingu. Obdukcijom je utvrđeno da je zadobio 22 uboda oštrim predmetom. 

Inače, B.J. se sumnjiči da je Janićijevića ubio kako bi vratio svoje kockarske dugove.

- On je vlasnik lanca restorana brze hrane, ima ih 3-4 u gradu i poznat je. Blisko je sarađivao sa Janićijevićem, a on mu je verovao slepo. Međutim, upleo se u kockarske dugove i pozajmljivao pare na kamatu od ko zna kojih ljudi - rekao je izvor pomenutih medija i dodao:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jovan Janićijević

- Namamio je Joleta da mu razmeni novac, a onda mu je isti oteo da bi vratio svoje dugove i ubio ga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading