DRUGA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA ISTOM MESTU U SELU VRELO: S podvožnjaka sleteo na prugu!

Autor:

Hronika

04.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač je svojim automobilom marke "volvo" sleteo s nadvožnjaka na prugu Niš-Zaječar, gde je leteo od podvožnjaka do pruge oko 10 metara.

DRUGA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA ISTOM MESTU U SELU VRELO: S podvožnjaka sleteo na prugu!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je vozač teško povređen, dogodila se danas oko 14.30 časova kod sela Vrelo, skoro na istom mestu na kom je jutros oko 10 sati smrtno stradao muškarac B. M. (61).

Naime, vozač je svojim automobilom marke "volvo" sleteo s nadvožnjaka na prugu Niš-Zaječar, gde je leteo od podvožnjaka do pruge oko 10 metara.

Na svu sreću, on je ostao živ, te je sa teškim telesnim povredama hitno prevezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

Iz niške Hitne pomoći potvrđeno nam je da su zbrinuli muškarca iz ove neobične saobraćajne nesreće.

- Pacijent je prevezen na odeljenje reanimacije UKC Niš zbog težine zadobijenih povreda. S obzirom na to da je ekipa koja je intervenisala još na terenu, nemamo preciznih informacija o vrsti povreda - saopštila je Bradić.

Samo nekoliko sati ranije, na putu Niš - Svrljig, oko 10 časova ujutru poginuo je Nišlija B. M. dok je N. K. (53) teško, a N. J. (34) lakše povređen.

Do tragedije je došlo kada je vozilo kombi marke „folksvagen“ knjaževačkih tablica koje se kretalo iz pravca Svrljiga najverovatnije zbog klizavog kolovoza prešlo u levu traku i direktno udarilo u „audi“ niške registracije.

B. M. je podlegao povredama na licu mesta dok su N.K. iz zgužvanog automobila izvlačili vatrogasci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading