KRENULI KOD LEKARA, PA PODLETELI POD AUTOBUS: Troje poginulo na putu Novi Pazar - Raška

Autor: K. JOVANOVIĆ

Hronika

26.02.2018

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva muškarca i žena poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče ujutru dogodila na putu Novi Pazar - Raška. Irfan Vatić (32), Sead Krlić (32) i Nejla Halitović (27) bili su u automobilu marke BMW novopazarskih tablica, koji je usled neprilagođene brzine i neočišćenog i zaleđenog puta proklizao. Nakon nekoliko okretanja na putu, podleteli su pod autobus!

RepublikaFoto: youtube.com/Nezavisne dnevne novine Informer
U teškom udesu na putu Raška- Novi Pazar poginulo troje

Izgubio kontrolu

Kako se moglo čuti na licu mesta, vozač autobusa "Sandžaktrans" kretao se iz pravca Raške i primetio je da BMW gubi kontrolu i juri ka njemu. On je pokušao da izbegne automobil, ali, nažalost, nije u tome uspeo.

- Vozač je autobus na jedvite jade uspeo da zaustavi i to tik iznad provalije, koja vodi u reku Rašku! Tom prilikom u autobusu je povređeno troje putnika koji su zadobili lakše povrede - rekao nam je jedan od očevidaca.

Hitna pomoć iz Novog Pazara brzo je došla na lice mesta, ali jedino što su lekari mogli da konstatuju bila je smrt troje putnika iz BMW. Načelnica Hitne službe Misala Aličković rekla je da je njena služba u 8.05 primila poziv da se desila saobraćajna nesreća i da su na licu mesta zatekli stravičan prizor: "smrskani automobil sa tri osobe unutra, koje nisu davale znakove života i na licu mesta su ostali mrtvi".

- Vatrogasna ekipa je uspela da oslobodi tela, međutim, nažalost ništa nije moglo da se učini - rekla je Alečković.

Beživotna tela prebačena su na odeljenje Sudske medicine, gde je do kasno popodne u ponedeljak trajala obdukcija. Troje povređenih iz autobusa pregledani su na odeljenjima Hirurgije i ORL, a dvoje je nakon ukazane pomoći pušteno na kućno lečenje.

Rođaci: Nejla se pozdravila sa dvoje dece i otišla ne sluteći da ih više nikada neće videti

Kako saznajemo, automobilom marke BMW upravljao je Sead Krlić, koji je vozio bračni par u Beograd, gde je mlada žena imala zakazan pregled kod ortopeda.

Deca ostala kući

- Iako smo je jutros odvraćali od puta da ne kreće jer je loše vreme, insistirala je da pođe jer je odavno zakazala pregled. Pozdravila se sa dvoje dece i otišla, ne sluteći da ih više nikada neće videti - ispričali su novinarima članovi porodice Vatić.

RepublikaFoto: youtube.com/Nezavisne dnevne novine Informer

Kako objašnjavaju, iza mladog bračnog para ostala su dva deteta, od tri godine i šest meseci.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading