OVO JE RADNIK KOJI JE POGINUO U JEZIVOJ NESREĆI U SKUPŠTINI: Nikoli lift otkinuo glavu, kolege u šoku (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

24.08.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nesreće u Narodnoj skupštini Hitna pomoć je odmah izašla na lice mesta, ali mogla je samo da konstatuje smrt radnika.

OVO JE RADNIK KOJI JE POGINUO U JEZIVOJ NESREĆI U SKUPŠTINI: Nikoli lift otkinuo glavu, kolege u šoku (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ, Prinscreen

Radnik poginuo u nesreći u skupštini

Radnik Narodne skupštine Republike Srbije Nikola K. (45), zaposlen na održavanju vodovodnih instalacija, nastadao je danas u prepodnevnim časovima na radnom mestu, dok je utvrđivao zbog čega ulazi voda u okno od teretnog lifta za hranu.

Za sada je utvrđeno je da je Nikola K. otišao do kućice za lift i gurnuo glavu u metalnu kostrukciju, te pritisnuo prekidač od lifta ali je, najverovatnije, pogrešio prekidač, pa je lift krenuo u pogrešnom smeru, usled čega je Nikola K. zadobio smrtne povrede glave.

U trenutku nesreće Nikola K. je bio sam.

 

Na licu mesta preduzete su odgovarajuće radnje, a telo je upućeno na obdukciju.

Nikola K. je Skupštini Srbije bio zaposlen u odeljenju za održavanje, a jutros je popravljao teretni lift, koji se koristi za prevoz hrane i pića do bifea, kada je došlo do nesreće. Prema saznanjima Republike, Nikola K. je bio vredan i poštovan kolega, za koga svi zaposleni u parlamentu imaju samo reči hvale. 

- Divan čovek, divan kolega. Tuga. Iza njega je ostalo dvoje male dece koji idu u osnovnu školu - kaže izvor našeg lista iz Skupštine. 

Podsetimo, do nesreće je došlo kada je lift, koji je Nikola popravaljao iznenada krenuo i otkinuo mu glavu. Pozvana je odmah Hitna pomoć, ali je ekipa mogla samo da konstatuje smrt.

Uviđaj na licu mesta obavlja dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, kao i pripadnici policije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading