DEČKA SVOJE MAJKE HTEO DA LOPATA DO SMRTI: Scene strave i užasa u Niškoj Banji - nakon monsruoznih udarca ŠUTIRAO GA U GLAVU!

Autor:

Hronika

19.08.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svađe, šezdesetogodišnjem muškarcu zadao je udarac u glavu lopatom a potom ga je tukao i nogom.

DEČKA SVOJE MAJKE HTEO DA LOPATA DO SMRTI: Scene strave i užasa u Niškoj Banji - nakon monsruoznih udarca ŠUTIRAO GA U GLAVU!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Kako saznaje Telegraf.rs, on je juče u niškom selu Ostrovica u dvorištu porodične kuće nakon svađe šezdesetogodišnjem muškarcu nakon svađe, lopatom i nogom zadao udarce u glavu

Piroćanca S.O. (32) uhapsila je niška policija zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kako saznajemo, on je juče u niškom selu Ostrovica u dvorištu porodične kuće nakon svađe šezdesetogodišnjem muškarcu, lopatom i nogom zadao udarce u glavu.

Šezdesetogodišnjak je prevezen u Univerzitetski klinički centar gde je ustanovljeno da je zadobio teške telesne povrede opasne po život. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu - saopštila je policija.

Kako saznajemo, pretučeni muškarac je u emotivnoj vezi sa majkom napadača a tačan razlog svađe koja se umalo kobno završila, još se utvrđuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading