PUCNJAVA NA KOSOVU! UBILI MUŠKARCA IZ NEPOSREDNE BLIZINE! Uleteli u kafić i pucali na ljude pa pobegli - povređeno VIŠE OSOBA!

Autor:

Hronika

10.08.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život je na licu mesta izgubio 39-godišnji muškarac N.L.

PUCNJAVA NA KOSOVU! UBILI MUŠKARCA IZ NEPOSREDNE BLIZINE! Uleteli u kafić i pucali na ljude pa pobegli - povređeno VIŠE OSOBA!

Foto: Tanjug/AP

Jedna osoba je poginula u pucnjavi koja se dogodila u kafiću u Srbici u ranim jutarnjim časovima.

Život je na licu mesta izgubio 39-godišnji muškarac N.L, saopštila je kosovska policija.

Prema navodima saopštenja, dvojica maskiranih muškaraca ušli u kafić iz zapucali iz pištolja, a nakon toga se udaljili u nepoznatom pravcu.

- Policija je dobila informaciju o pucnjavi u kafiću u naselju Runike u Srbici. Na lice mesta odmah su stigle neophodne policijske jedinice i medicinska ekipa. Četiri osobe su povređene vatrenim oružjem, jedna osoba starosti 39 godina, N.L. preminula je na licu mesta, dok su tri povređene osobe upućene na lečenje - navodi se u saopštenju.

Istražitelji Regionalnog sektora intenzivno rade na identifikaciji i hapšenju počinioca krivičnog dela kao i rasvetljavanju tog krivičnog dela, rečeno je u policiji.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading