PREŽIVEO SAM DVA RATA I OLUJU, TOLIKO SELIDBI, A SAD DA MI OVO SIN URADI! Otac ubice iz Boleča u šoku: Sedi u očaju u dvorištu kuće u kojoj je počinjen zločin - nisam znao za svađu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac ubice Mirko K. i dalje je u šoku nakon što je njegov sin jedinac Milan K. ubio suprugu, pa presudio sebi.

PREŽIVEO SAM DVA RATA I OLUJU, TOLIKO SELIDBI, A SAD DA MI OVO SIN URADI! Otac ubice iz Boleča u šoku: Sedi u očaju u dvorištu kuće u kojoj je počinjen zločin - nisam znao za svađu!

Foto: Nemana Pancic, Privatna arhiva

Zločin u Boleču

U beogradskom naselju Boleč sinoć su pronađena tela supružnika Milana K. (65) i Gordane K. (59). Prema prvim informacijama iz istrage, sumnja se da je Milan ubio svoju suprugu, a zatim presudio i sebi.

 

Otac ubice Mirko K. u očaju sedi u dvorištu kuće i ne može da veruje šta je njegov sin jedinac počinio.

- Tako su bili dobri prema meni, nisam video da su se svađali. Sinoć je došao ranije s posla i rekao mi da ide da odmori. Posle mi neko lupa na vrata i kaže Policija. Onda su mi rekli da su ih pronašli mrtve u njihovom delu kuće. Izgleda da je komšija čuo pucnje i zvao policiju, ja ništa nisam čuo.

- Ubio ju je lovačkom puškom, a onda je pucao u sebe. Ništa nisam čuo, ni da je ona dozivala pomoć - priča za Republiku vremešni deka, koji ima 94 godine.

On kaže da je sin imao dozvolu za oružje i da je sa njime išao u lov.

- Preživeo sam dva rata i Oluju i toliko selidbi, i sad ovo sin da mi uradi. Mislio sam da se lepo slaže sa snajkom. Sad me ostavio samog u ovim godinama da se snalazim sa teškim oboljenjima. Ne znam kako ću - kaže neutešni Mirko.

Da podsetimo, poziv policiji je stigao sinoć oko 22.30 od komšije iz Boleča, koji je javio da misli da je čuo pucanj. U ovom trenutku se sumnja na ubistvo i samoubistvo, ali šta se tačno dogodilo utvrdiće istraga.

Prema nezvaničnim informacijama, kraj tela supružnika pronađeni su pištolj i nož, koji su poslati na veštačenje.

Milan K. poslednjih meseci objavljivao je na društvenoj mreži Fejsbuk potresne statuse, a poslednji je objavio 10. jula.

- Ko živ, ko mrtav. Ja ću definitivno umreti sam. Jbg, kakav put takva i zadnja stanica - napisao je tada Milan i niko od njegovih prijatelja nije reagovao na tu objavu.

Prethodno je 4. maja govorio o bolesti.

- Razboli se čovek, raspadne se porodica, kako lako sve ode u p.m. - rekao je Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading