MISTERIJA UBISTVA BRAČNOG PARA DO DANAS NIJE REŠENA: Vranjska banja i Srbija će zauvek pamtiti ovaj zločin - supružnici nađeni u lokvi krvi!

Autor:

Hronika

19.07.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruko ubistvo u Vranjskoj Banji desilo se u noći izmedu 19. i 20. jula 2020. godine, kada je nepoznato lice lišilo života bračni par.

MISTERIJA UBISTVA BRAČNOG PARA DO DANAS NIJE REŠENA: Vranjska banja i Srbija će zauvek pamtiti ovaj zločin - supružnici nađeni u lokvi krvi!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tri godine prošlo je od ubistva Slavoljuba Mladenovića (47) i njegove nevenčane supruge Brankice Anđelković (41) u koje je ispred porodicne kuće u Vranjskoj Banji hicima iz puške likvidirala nepoznata osoba. Do sada je jedino poznato da je iz lovačke puške ispaljeno devet metaka.

Tri godine kasnije ovo ubistvo je enigma istražnim organima. Dokazi koji vode ka ubici do danas nisu pronađeni.

Da podsetimo, dvostruko ubistvo u Vranjskoj Banji desilo se u noći izmedu 19. i 20. jula 2020. godine. Tela supružnika u dvorištu vikendice u naselju Ćosiki pronašao je otac ubijene koji je slučaj prijavio policiji, a istraga pokazala da je ubica od žrtava bio udaljen tek 1,5 do 2 metra i da su svi, osim jednog metka, ispaljeni u muškarca.

Međutim, jedino što je istragom utvrđeno da u prethodne tri godine, ubica i dalje u bekstvu, a da policija još traga za njim.

Više javno tužilaštvo u Vranju dana 23. 7. 2020. godine donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv NN učinioca. U okviru istrage sproveden je niz veštačenja (biološkog materijala i tragova, sadržaja mobilnih telefona, fizičko-hemijsko veštačenje), ispitivanja svedoka, forenzički pregledi vozila itd.

Međutim, do današnjeg dana nisu pronadeni dokazi koji bi ukazivali na izvršioca krivičnog dela, tako da PU u Vranje i dalje preduzima radnje na otkrivanju NN lica.

Sugrađani i meštani Vranjske Banje nemaju dilemu da je motiv ubistva bračnog para novac. Kako kažu nesrećno ubijena žena je slučajna žrtva, a da je meta ubice bio njen suprug, za koga se od početka spekuliše da se bavio zelenašenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading