NOVI ŠOK DETALJI SLUČAJA ANE VOLŠ! Evo kako je Brajan zaradio 2.7 miliona dolara na ubistvu supruge!

Autor:

Hronika

18.07.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je optužen da je ubio suprugu, on je jedini korisnik njenog životnog osiguranja.

NOVI ŠOK DETALJI SLUČAJA ANE VOLŠ! Evo kako je Brajan zaradio 2.7 miliona dolara na ubistvu supruge!

Foto: youtube.com/printscreen

Brajan Volš, koji je optužen da je u novogodišnjoj noći u porodičnoj kući u Masačusetsu ubio suprugu, Srpkinju Anu Volš, jedini je naslednik polise njenog životnog osiguranja. On će biti bogatiji za 2,7 miliona dolara!

- Tužioci su otkrili da će Brajan biti jedini korisnik Aninog životnog osiguranja, koje je ukupno iznosilo oko 2,7 miliona dolara - preneli su američki mediji.

Što se tiče Volšovih finansija, one nisu bile u najboljem stanju.

- Između dva ročišta zamrznuti su Volšovi bankovni računi, na kojima je pronađeno ukupno 7.842 dolara, a na vratima kuće u kojoj su živeli, a koja se vodi na Anu Volš zakačeno je obaveštenje o oduzimanju imovine jer je pokrenut i sudski postupak da im se kuća u Masačusetsu, zbog neplaćenog duga iz 2018. od 2.615, 39 dolara, ali i neplaćenih računa za april, maj i jun zapleni - pišu Amerikanci.

Osim toga, kako pišu američki portali, Volš je još od 2016. pod istragom i sudi mu se zbog falsifikovanja slika Endija Vorhola, koje je prodao za čak 80.000 dolara.

Za ovo nedelo pretila mu je robija i velika finasijska kazna i odšteta, a baš u vreme Aninog ubistva bio je u kućnom pritvoru, nosio je "nanogicu" i bio je finansijski zavistan od nje. Sve to baca sumnju da je nesrećnu ženu ubio kako bi se dokopao njene polise osiguranja.

DUGO PLANIRAO ZLOČIN

Istraga je pokazala i da je Brajan dugo planirao ovaj zločin i trudio se da zataška sve dokaze, pošto je bio svestan da ne bi imao koristi od Anine polise samo u slučaju da bude osuđen za ubistvo.

Podsetimo, Volš je uhapšen u januaru zbog ometanja istrage jer je posle nestanka supruge, koji je prijavio njen poslodavac, istražiteljima davao netačne informacije o njenom kretanju i tome kada je poslednji put video Anu. Međutim, kada je policija prikupila dokaze, optužen je i za njeno ubistvo. Jedan od ključnih dokaza, osim tragova krvi u podrumu i delova ličnih stvari pronađenih na deponijama, bila je i njegova internet-pretraga.

Tužilaštvo, kako se navodi u optužnici, veruje da je Volš sumnjao da Ana ima drugog muškarca. Kao dokaz navode da je otkriveno da je njegova majka dan posle Božića angažovala privatnog detektiva "da sprovede nadzor nad Anom u svrhu dokazivanja neverstva". Volšov advokat Trejsi Majner osvrnula se na ove optužbe tokom Brajanovog poslednjeg pojavljivanja pred sudom, tvrdeći da je angažovanje privatnog istražitelja, navodno, bila ideja Brajanove majke.

Braneći klijenta, izjavila je da je on majci poručio:

- Samo napred. Pokazaće se da nisi u pravu. Ana je dobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 


 

Komentari (0)

Loading