MORALI DA GA REANIMIRAJU! Evo u kakvom stanju je dečak (12) koga je pokosio automobil dok je vozio trotinet! (FOTO)

Autor:

Hronika

02.07.2023

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom protekle noći nije bilo tuča ni sličnih incidentnih situacija sa povređenim učesnicima, samo veći broj alkoholisanih koji su voženi na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju, kažu u Hitnoj pomoći.

MORALI DA GA REANIMIRAJU! Evo u kakvom stanju je dečak (12) koga je pokosio automobil dok je vozio trotinet! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Hitna pomoć ispred službe Hitnog prijema

Automobil je sinoć oko 21.21 sat obori dečaka starosti 12 godina, koji je vozio električni trotinet u Ulici Starine Novaka, kod Pravnog fakulteta, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Dečak je sa politraumama prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, kazao je dežurni lekar Hitne pomoći.

U 21.17 u Ulici patrijarha Pavla, muškarca starosti 30 godina je oborio automobil na pešačkom prelazu. Nakon pružene prve pomoći na mestu udesa, povređeni čovek je sa povredama glave i potresom mozga prevezen u Urgentni centar.

U ranim jutarnjim časovima, u 02.13, na autoputu u pravcu Zagreba kod Geneks kula na Novom Beogradu, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su tri osobe lakše povređene. Prema rečima dežurnog lekara, noćas su dežurale 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 122 puta, od toga 18 intervencija je bilo na javnim mestima.

Tokom protekle noći nije bilo tuča ni sličnih incidentnih situacija sa povređenim učesnicima, samo veći broj alkoholisanih koji su voženi na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju. U velikom broju su se javljali hronični bolesnici, psihijatrijski bolesnici, hipertenzičari i astmatičari.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading