RUS JORGANOM UGUŠIO DETE NA SPAVANJU, A ŽENU PO VRATU ISEKAO NOŽEM: Jezivi detalji zločina u Pančevu

Autor:

Hronika

08.06.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski državljanin Ašot G. V. (46), njegova supruga Olga G. B. (50) i sin (9) pronađeni su mrtvi u stanu u Pančevu.

RUS JORGANOM UGUŠIO DETE NA SPAVANJU, A ŽENU PO VRATU ISEKAO NOŽEM: Jezivi detalji zločina u Pančevu

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Tela majke (50) i sina (9) nađena su u odvojenim sobama u krevetima u stanu u Pančevu u utorak nekoliko minuta nakon ponoći.

Istraga je utvrdila da se muškarac nakon dvostrukog zločina obesio u istom stanu.

Prema informacijama, upravo iz tog razloga se sumnja da je Ašot G. V.  (51) državljanin Rusije svoju suprugu Olgu G. B. i devetogodišnjeg sina ubio dok su spavali, piše Blic.

- Prvi rezultati istrage govore da je Rus sina ugušio najverovatnije jorganom, a ženu po vratu isekao nožem. Nakon dvostrukog ubistva on je presudio sebi. Istraga će utvrditi šta je motiv - kaže sagovornik Blica blizak istrazi.

Porodica se iz Rusije doselila prošle godine. Sa njima je do pre nekoliko dana živeo i sin ubijene iz prvog braka koji je mobilisan.

Iz ove porodice nije bilo prijava za narušavanje javnog reda i mira. Niko od komšija nije primetio da se događa nešto čudno.

- On je bio hirurg, a ona pedijatar. Došli su prošle godine u Pančevo kako bi izbegli mobilizaciju. Videli smo Rusa kako se igrao sa sinom u dvorištu. Nasmejani... Sa njima je živeo i njen sin iz prvog braka, ali je deportovan kako bi učestvovao u ratu - kaže jedan od komšija, koji dodaje da je "krvi bilo u celom stanu" - piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading