AUTO NALETEO NA ŽENU U CENTRU VRANJA: Izbijeni joj zubi, povređeno lice...

Autor:

Hronika

15.05.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač je ženi pružio pomoć, kao i građani koji su se tu zatekli.

AUTO NALETEO NA ŽENU U CENTRU VRANJA: Izbijeni joj zubi, povređeno lice...

Foto: RINA

Hitna pomoć na terenu

Do teške saobraćajne nesreće došlo je u Vranju u ulici Dimitrija Tucovića, kod marketa "Leon Evropa" kada se auto kretao u rikverc i udario ženu.

Vozač je ženi pružio pomoć, kao i građani koji su se tu zatekli.

Starijoj Vranjanki bili su izbijeni zubi i imala je povrede na licu. Hitna pomoć je stigla po pozivu i odvezla ženu u ZC Vranje.

Podsetimo, pre nekoliko meseci dogodila se slična nesrerća kada se vozilo Hitne pomoći kretalo u rikverc između zgrada, gde je ekipa stizala na teren. Vozač u retrovizoru nije video da se stazom kreće starija sugrađanka, koja, s druge strane, nije čula vozilo, a bila je leđima okrenuta vozilu. 

Oni su udarili ženu i potom je branikom pogurali pod vozilo. Srećom, žena se nalazila na sredini pešačke staze pa nije završila pod točkovima saniteta.

Nakon što su medicinski radnici izašli iz vozila i krenuli na teren obratila im se žena koju su udarili, a potom su joj priskočili u pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading