IZ TUČE IZAŠAO SA KRVAVIM NOSEM: Maturanti se obračunali u Nišu, kazne su OZBILJNE

Autor:

Hronika

28.04.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prepričavaju očevici, to nije bila dogovorena tuča već "ferka" u afektu u hodniku.

IZ TUČE IZAŠAO SA KRVAVIM NOSEM: Maturanti se obračunali u Nišu, kazne su OZBILJNE

Foto: Shutterstock

Dvojica učenika Trgovinske škole u Nišu su se u petak, 28 aprila, oko 9 sati potukla i to dok je trajao čas. Maturanti su se potukli, ali van učionice, a iz Hitne pomoći koja je bila na terenu kažu da nisu imali teže povrede, već da je samo jedan povredio nos.

Direktor Sreten Marković kaže da su tuču prijavili policiji, nakon čega je zasedao Tim za bezbednost učenika. On ističe da će učenici biti kažnjeni, a moguće kazne su jedinice iz vladanja i društveno - koristan rad.

Kako prepričavaju očevici, to nije bila dogovorena tuča već "ferka" u afektu u hodniku. Obojica su maturanti treće završne godine srednjeg obrazovanja, prenose Novosti.

- Dobro su, to su dva dečaka koja su se razračunala, ali ništa posebno dramatično, nisu bile ni teže povrede, ekipa jeste intervenisala, a pošto su maloletna deca pozvani su roditelji, bila je tu i psihologica, tako da je sve završeno bez nekih većih problema. Ne znam da li su odvezeni u Urgentni centar, koleginica mi je rekla da je to bilo jedno vršnjačko obračunavanje, ništa strašno, bez ikakve upotrebe oružja - naveli su iz Hitne pomoći.

Direktor Marković kaže da na sreću đaci nisu imali teže povrede nakon tuče, jer je jedan od njih imao samo krvarenje iz nosa.

- Nije se desilo na času, jer oni nisu bili na času koji je tada bio u toku. Pokreće se disciplinski postupak sada naravno, nema veze što su maturanti, dobiće kazne. Zasedao je Tim za bezbednost učenika jutros, oni su svoje izjave napisali pred roditeljima - navodi Marković.

Još nije poznato kako će maturanti biti kažnjeni, ali direktor kaže da su kazne neizbežne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading