U BOLNIČKOJ POSTELJI SAZNALA DA JE OSTALA BEZ ĆERKE I ZETA: Majka tragično nastradale Snežane van sebe nakon užasnih vesti

Autor:

Hronika

10.04.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza stradalog para koji je imao izuzetno skladan bračni odnos ostale su dve punoletne ćerke.

U BOLNIČKOJ POSTELJI SAZNALA DA JE OSTALA BEZ ĆERKE I ZETA: Majka tragično nastradale Snežane van sebe nakon užasnih vesti

Foto: Facebook

Slobodanka Seka A. majka Snežane Lončarski(49) koja je sa suprugom Aleksandrom Sašom(50) stradala juče ujutru, na putu Sirig - Čenej, kada su ford fokusom podleteli pod kamion u suprotnoj traci pokušavajući da izbegnu srnu u svojoj, saznala je u bolničkoj postelji da je ostala bez ćerke i zeta. Čitavo bolničko odeljenje na kojem je Slobodanka, strahovalo je kako će ona da preživi strašnu vest.

- Tek su lekari uspeli da nesrećnici stabilizuju šećer kad se desio udes njene ćerke i zeta. Ona je već više dana u bolnici jer nije uspevala da drži pod kontrolom dijabetes. Mi smo čuli da se desio taj užas i lekari su se uznemirili u snebivanju kako da se to Seki kaže. U tome je stigao njen sin sa ćerkama i baki su dali lek za smirenje pa je obavesetili da su Sneža i Saša imali udes. Ona je zakukala, uhvatila se za glavu i plakala... Bio je to prizor koji slama srce - rekla je meštanka Mola kod Ade, za Republiku.

Iza stradalog para koji je imao izuzetno skladan bračni odnos ostale su dve punoletne ćerke. Obe su zaposlene i žive u Subotici, a po njih je takođe otišao ujak Radovan. 

- Ujak je otišao da doveze Marijanu i Natašu iz Subotice gde njih dve žive. Ne bi bilo zgodno da pod takvim steresom dolaze same i da voze. Obe rade u bolnici, medicinske su sestre, a smrt roditelja će izuzetno teško podneti budući da su svi mnogo vezani međusobno i svakodnevno su u intezivnom kontaktu. 

Nastradala Snežana je držala odgajivačnicu pasa, a njen suprug Aleksandar je bio profesionalni vozač kamiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading