OVO JE MLADIĆ OD KOG SE OPRAŠTA CELA SMEDEREVSKA PALANKA: Bio talentovani fudbaler, poginuo u udesu

Autor:

Hronika

10.04.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar S. je imao probnu vozačku dozvolu, a najverovatnije je izgubio kontrolu nad svojim "sitroenom" i sudario se sa automobilom "fijat stilo" u kom su bili otac i sin.

OVO JE MLADIĆ OD KOG SE OPRAŠTA CELA SMEDEREVSKA PALANKA: Bio talentovani fudbaler, poginuo u udesu

Foto: Facebook

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče oko podneva na regionalnom putnom pravcu Smederevska Palanka - Velika Plana život je izgubio Aleksandar S., mladi talentovani futsaler Partenona i fudbaler Jasenice 2017, klubova iz Smederevske Palanke.

- Sa nepunih osamnaest godina, bio je izuzetno perspektivan i kvalitetan sportista, omiljen među saigračima i trenerima, koji su isticali njegovo ponašanje za primer, vaspitanje, dobrotu i drugarstvo. Tek je trebalo da pokaže sve svoje vrline i postane uspešan čovek i sportista… - piše Sport026.

Aleksandar je igrao fudbal za Jasenicu 2017 u mlađim kategorijama.

- Bio je jedan od stožera ekipe u Podunavskoj okružnoj ligi omladinaca, a od decembra prošle godine je registrovan i za KMF Partenon, kao član tima u Futsal ligi Zapadne Srbije. I tu je ostavio dubok trag. Velika tragedija je duboko potresla sportsku Smederevsku Palanku, a Aleksandar Savić ostaće upamćen kao mlad čovek,  fudbaler i futsaler za primer i zauvek u sećanju njegovih drugova, saigrača, trenera i čitave gradske javnosti - navodi Sport026.

Podsetimo, Aleksandar S. (18) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 11.20 sati na izlazu iz Smederevske Palanke.

Imao je probnu vozačku dozvolu, a najverovatnije je izgubio kontrolu nad svojim "sitroenom" i sudario se sa automobilom "fijat stilo" u kom su bili otac i sin.

Otac (48) koji je bio za volanom "fijata" je teško povređen i zadobio je prelom noge, dok je njegov sin pretrpeo lakše telesne povrede i u stanju šoka je zbog svega što se desilo.

Oni su odmah prevezeni u bolnicu u Smederevskoj Palanci, a policija utvrđuje tačne okolnosti događaja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading