FALSIFIKOVALI ISPRAVE, PA MALVERZACIJOM UZELI BRDO PARA IZ EKSPOZITURA POŠTE: Predloženo produžavanje pritvora uhapšenim razbojnicima!

Autor:

Hronika

24.03.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predlog je podnet zbog postojanja opravdane sumnje da su svaki ponaosob izvršili krivično delo falsifikovanje isprave.

FALSIFIKOVALI ISPRAVE, PA MALVERZACIJOM UZELI BRDO PARA IZ EKSPOZITURA POŠTE: Predloženo produžavanje pritvora uhapšenim razbojnicima!

Foto: shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv V.J. i N.K.

Predlog je podnet zbog postojanja opravdane sumnje da su svaki ponaosob izvršili krivično delo falsifikovanje isprave u pomaganju u produženom trajanju jer su dana 08.03.2023.godine u Sefkerinu i Opovu putničkim vozilom prevezli NN lice i sačekali ga ispred ekspozitura pošte.

NN lice je uz upotrebu tuđe putne isprave podiglo novčane iznose od po 23.200,00 dinara i 97.000,00 dinara i na taj način pomogli NN licu u izvršenju krivičnog dela falsifikovanju isprave, zbog čega je traženo da se pritvor prethodno određen prema V.J. i N.K. produži do završetka glavnog pretresa, da se osude na kazne zatvora i da im se izrekne mera bezbednosti oduzimanje predmeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading