OTAC POSTAVIO KAMERE I UHVATIO ŽENU DA SE IŽIVLJAVA NAD DETETOM: Evo kako je otkriveno jezivo nasilje u Pančevu, crne pretpostavke se obistinile!

Autor:

Hronika

21.03.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je od decembra meseca 2022. godine do 21. marta ove godine u porodičnom stanu u Pančevu vršila nasilje nad maloletnom ćerkom.

OTAC POSTAVIO KAMERE I UHVATIO ŽENU DA SE IŽIVLJAVA NAD DETETOM: Evo kako je otkriveno jezivo nasilje u Pančevu, crne pretpostavke se obistinile!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Nasilje nad detetom

J. M. (32) majka iz Pančeva koja je uhapšena zbog sumnje da je tri meseca brutalno tukla svoju ćerku (3) otkrivena je tako što je njen suprug, otac deteta postavio kameru skrivenu u kuću jer je sumnjao da zlostavlja dete.

Prema informacijama do kojih su došli mediji, njen muž je posumnjao da zlostavlja dete, postavio skrivenu kameru i njegove “crne pretpostavke” su se obistinile, piše Blic.

Da podsetimo, Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo je J. M.(32) iz Pančeva zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici, jer je maltretirala i tukla maloletnu ćerku.

- J. M. je u vremenskom periodu od decembra meseca 2022. godine do 21. marta ove godine u porodičnom stanu u Pančevu vršila nasilje nad maloletnom ćerkom, tako što je istu vređala, nazivala je pogrdnim imenima, vezivala joj ruke u hranilici za decu i izbacivala je na terasu.

Po nalogu dežurne zamenice OJT Pančevo određeno je zadržavanje J. M. u trajanju od 48 časova i ista će uz krivičnu prijavu biti privedena radi saslušanja u svojstvu osumnjičene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading