"ZA SVE JE KRIV BMW I BG TABLICE": Velikom brzinom ušao u krivinu, pa se zakucao u zgradu na Telepu - novosadski fantom (VIDEO)

Autor:

Hronika

12.02.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do incidenta je došlo u Ulici Stanoja Glavaša u novosadskom naselju Telep.

"ZA SVE JE KRIV BMW I BG TABLICE": Velikom brzinom ušao u krivinu, pa se zakucao u zgradu na Telepu - novosadski fantom (VIDEO)

Foto: Instagram//Printscreen/Instagram/192_rs

Nesreća na Telepu u Novom Sadu

Nadzorna kamera snimila je trenutak kada je, za sada nepoznati vozač, velikom brzinom udario u stepenište i deo zgrade u naselju Telep u Novom Sadu.

Do incidenta je došlo u Ulici Stanoja Glavaša, objavljeno je na Instagram stranici 192_rs.

Na snimku se vidi kako vozilo velikom brzinom ulazi u krivinu i udara u stepenište i deo zgrade u ovom novosadskom naselju.

Šta je potom bilo, kamera nije snimila.

Dok se sa snimka ne može zaključiti koje vozilo je u pitanju, ljudi u komentarima na Instagramu spekulišu da je za sve kriv "BMW i BG tablice", dok neki vozača nazivaju "novosadskim fantomom".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Bilo je i šaljivih komentara na ovaj video zapis, pa se jedan korisnik društvene mreže zapitao: "Kud prave ove zgrade pored puta? Bezobrazluk!".

Ali većina je vrlo ozbiljno shvatila dešavanja na novosadskim ulicama:

- Da je Zakona ne bi ovaj više seo u kola, vozio bi poni biciklu u budućnosti!

Ovo nije jedina nesreća koju je izazvao vozač automobila BMW u protekla 24 sata u Srbiji.

Da podsetimo, stravičan udes na Zrenjaninskom putu u Beogradu izazvao je S.D. (23) vozač automobila BMW koji je nakon toga pobegao.

Prema saznanjima medija u toku je policijska potera za njim. Navodno S.D. je stari znanac policije i hapšen je nekoliko puta zbog različitih krivičnih dela.

- Prve informacije iz istrage ukazuju da BMW kojim je upravljao S.D. kretao ogromnom brzinom i da je to osnovni razlog saobraćajne nesreće - kaže izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading