DEČAKU VRŠNJACI POKUŠALI DA NABIJU ŠIPKU U ANUS: Monstrumi ga prvo isprebijali, sve se desilo na ekskurziji!

Autor:

Hronika

01.02.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Novi detalji maltretiranja učenika iz Beograda.

DEČAKU VRŠNJACI POKUŠALI DA NABIJU ŠIPKU U ANUS: Monstrumi ga prvo isprebijali, sve se desilo na ekskurziji!

Foto: Shutterstock

Dečak (12) 21. januara doveden je na Institut za majku dete u pratnji roditelja, nakon povratka sa zimovanja u Sloveniji. Dečak je imao povrede po celom telu kao i masnice od udarca, a nakon fizičkog maltretiranja vršnjaci su pokušali da mu nabiju šipku u anus preko pantalona, saznaje Blic.

Sve se dogodilo na planini Krvavec, a putovanje je organizovala jedna beogradska škola.

Ovim povodom oglasilo se i Ministarstvo prosvete, koje navodi da ih je škola obavestila o celom slučaju, te da je učenik "tokom privatnog puta u Sloveniju, za vreme zimskog raspusta, pretrpeo fizičko i digitalno nasilje".

- Škola nije bila uključena u realizaciju tog puta, ali je Tim za prevenciju nasilja škole, po povratku učeniku pružio podršku, kao i njegovim roditeljima. Učenik redovno pohađa nastavu - navode u Ministarstvu, preneo je Telegraf.

Podsetimo, kako se navod,i učenika su vršnjaci tukli, a zatim pokušali da ga povrede i šipkom. U istrazi su do sada u pratnji roditelja izjave dali učenici koji su mučili druga, nastavnica koja ih je vodila i dečak koji je žrtva vršnjačkog nasilja. O slučaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo u Beogradu, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading