UBIJEN BIVŠI ČLAN OVK: Nusret Cena izrešetan u automobilu u Starom Kačaniku - sumnja se da je u pitanju osveta!

Autor:

Hronika

24.01.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nusret Cena je veteran bivše OVK, a pronađen je bez znakova života u automobilu u Starom Kačaniku.

UBIJEN BIVŠI ČLAN OVK: Nusret Cena izrešetan u automobilu u Starom Kačaniku - sumnja se da je u pitanju osveta!

Foto: Tanjug/AP

Nusret Cena (48), bivši član OVK, ubijen je sinoć na magistralnom putu Uroševac-Kačanik, tačnije u Starom Kačaniku.

Tamošnja policija je potvrdila da je reč o ubistvu.

- Prvim uviđajem, uviđajem mesta događaja, sumnja se da je u njega u Starom Kačaniku ispaljeno više metaka, tačnije na vozilo i vozača. Napadač se potom udaljio sa lica mesta u nepoznatom pravcu - navodi se u saopštenju.

Rešenjem tužioca staratelja Osnovnog tužilaštva u Uroševcu telo stradalog upućeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini.

Nusret Cena je veteran bivše OVK, a pronađen je bez znakova života u automobilu u Starom Kačaniku, na magistralnom putu Uroševac-Kačanik.

Policija je navela da je nedaleko od mesta događaja u selu Soponica kod Kačanika pronađeno zapaljeno putničko vozilo, za koje postoji sumnja da su  ga tokom napada koristila lica osumnjičena za napad.

Mediji u Prištini prenose da je Nusret Cena pominjan u slučaju poznatom kao "Grupa Kačanik", vezanom za trostruko ubistvo počinjeno 27. i 28. septembra 2007. godine u mestu zvanom "Most na Lepencu", u blizini sela Soponica.

U ovom slučaju, Okružni sud u Prištini ga je proglasio nevinim.

Ime Nusreta Cene pominjalo se i u slučaju "Sekirača". Bio je osumnjičen da je učestvovao u eksploziji u kafiću "Sekirača" 27. septembra 2007. godine u Prištini.

Od detonacije u kafiću prištinskom naselju "Dardanija", jedanaest osoba je povređeno, a Nusret Cena je i tada oslobođen optužbi.

Osnovano se sumnja da je ubistvo Nusreta Cene osveta zbog učešća u navedenim slučajevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading