VLASNIK KUĆE STRADAO U JEZIVOM POŽARU U NOVOM BEČEJU: Buktinju izazvala eksplozija gasa, muškarac nije imao šanse - živeo je sam!

Autor:

Hronika

17.01.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nije poznato da li je eksplodirala plinska peć ili plinska boca u kući u Novom Bečeju.

VLASNIK KUĆE STRADAO U JEZIVOM POŽARU U NOVOM BEČEJU: Buktinju izazvala eksplozija gasa, muškarac nije imao šanse - živeo je sam!

Foto: ST/N.Mutić

Vatrogasci na terenu

Vlasnik kuće i lokala iz Novog Bečeja čiji identitet istražitelji nisu saopštili, stradao je u požaru koji je izbio jutros, nešto posle pet sati, u Ulici Maršala Tita 23a.

Meštani kažu da je vlasnik kuće živeo sam, a da ima sina koji radi u inostranstvu.

Kako se saznaje, požaru je prethodila eksplozija gasa, ali još uvek nije poznato da li je eksplodirala plinska peć ili plinska boca, piše Kurir.

- Od siline detonacije, deo krova je uništen, a eksplozija i vatrena stihija uništili su unutrašnjost kuće I lokala, u kom je nekada bila parfimerija. Prilikom gašenja požara, vatrogasci su pronašli beživotno ugljenisano telo koje je upućeno na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu - detalji su tragedije koja je uznemirila meštane Novog Bečeja.

Dok je trajala akcija vatrogasaca, saobraćaj je u ovom delu Novog Bečeja bio obustavljen.

Eksplozija i požar dogodili su se nešto posle pet sati ujutru, ali se ovim delom Maršala Tita, najfrekventnije ulice, koja od centra grada vodi prema Novom Miloševu i Kikindi, nije moglo skoro do podneva. Požar je gasilo 14 vatrogasaca sa nekoliko vozila.

Prema saznanjima, vatrogasci su oko 5 sati dobili dojavu da gori objekat u Ulici Maršala Tita.

- Ukupno 14 vatrogasaca sa šest vozila za samo nekoliko minuta stiglo je na mesto nesreće i odmah započelo sa intervencijom - kaže izvor.

Nakon dva i po sata gašenja požara vatrogasci su u jednoj od prostorija pronašli beživotno telo.

U međuvremenu požar je lokalizovan, a policija je započela uviđaj koji je trajao satima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading