SRPKINJA IZBODENA NASMRT U ČEŠKOJ: Iskasapljeno telo pronađeno danima kasnije!

Autor:

Hronika

13.01.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se sumnja ona je ubijena krajem decembra, a njeno telo pronađeno je 31. decembra.

SRPKINJA IZBODENA NASMRT U ČEŠKOJ: Iskasapljeno telo pronađeno danima kasnije!

Foto: pixabay.com

Državljanka Srbije M.D. (42) nasmrt je izbodena u stanu u Češkoj. Kako se sumnja nju je ubio srpski državljanin S.S. (27) koji je uhapšen nakon zločina, piše Kurir.

Kako se sumnja ona je ubijena krajem decembra, a njeno telo pronađeno je 31. decembra.

- Porodica, prijatelji i poslodavci M. D. bili je uznemireni jer im se danima nije javljala, pa su obavestili policiju koja je 31. decembra provalila u stan. Tamo su zatekli jeziv prizor - navode mediji i dodaju:

- M.D. ležala je u lokvi krvi, a policija je operativnim radom uspela da identifikuje osumnjičenog Srbina koji je navodno bio njen poznanik. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalja, kao i motiv zločina.

Kako navode mediji, ubijena je udata i u vreme zločina njeno maloletno dete i suprug su bili u Beogradu, gde su otišli najverovatnije kako bi tamo proveli praznike. Iskasapljeno telo žene pronašla je policija, piše Kurir.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading