NEČUVENO! Prevaranti pokušavaju da se ovajde na nesrećnoj DECI ANE VOLŠ! Policija izdala upozorenje!

Autor:

Hronika

12.01.2023

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija Kohaseta, mesta kod Bostona gde je živela Ana Volš, upozorila građane da ne doniraju novac fondu za podršku njenoj deci, navodeći da se radi o prevari.

NEČUVENO! Prevaranti pokušavaju da se ovajde na nesrećnoj DECI ANE VOLŠ! Policija izdala upozorenje!

Foto: printskrin/facebook

Ana Volš sa decom

Slučaj nestanka Beograđanke Ane Volš, koja je nestala 1. januara u mestu Kohaset, kraj Bostona u američkoj državi Masačusets, privukla je veliku pažnju medija, ali i izazvala veliku pažnju i saosećanje Amerikanaca.

 

 

Naravno, to je privuklo i ljude koji žele da pomogne deci Ane Volš od dve, četiri i šest godina, ali i prevarante koji žele da na brz način dođu do novca. Zbog toga je policija gradića Kohaset izdala upozorenje.

- Videli smo izveštaje medija da postoji fond za pomoć i podršku deci Ane Volš. Mi bi oklevali sa donacijama bilo kojoj fonaciji i kampanji u ovo vreme. Čuvajte se prevara! -  napisano je na zvaničnom Fejsbuk profilu policije Kohaseta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading