DETALJI PUCNJAVE U PADINSKOJ SKELI: Muškarac krvav otišao u bolnicu, na mestu zločina pronađeno 11 čaura

Autor:

Hronika

12.01.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija intezivno radi na rešavanju ovog slučaja.

DETALJI PUCNJAVE U PADINSKOJ SKELI: Muškarac krvav otišao u bolnicu, na mestu zločina pronađeno 11 čaura

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

A.M. (41) zadobio je teške telesne povrede, dok je V.J. (26) prošao sa lakšim povredama u pucnjavi koja se dogodila u Padinskoj Skeli, policija intezivno radi na slučaju.

Prema nezvaničnim saznanjima pucnjava se dogodila oko 17.30 ispred jedne kladionice nedaleko od Doma zdravlja u Padinskoj Skeli, piše Informer. 

Pucnjava se dogodila ispred lokala kada je, za sada još uvek nepoznata osoba došla i ispalila više metaka na A.M. koji je upucan u noge. Tom prilikom pogođen je i V.J. ali je srećom prošao sa lakšim telesnim povredama - rekao je izvor upoznat sa slulčajem. 

On je dodao da je A.M. krvav otišao u Dom Zdravlja u Padinskoj Skeli dok je V.J. sa komšijom otišaio u Dom Zdravlja u Borči: 

- Iz Doma zdravlja  A.M. je prevezen u KBC Bežanijska kosa. Kontatovane su mu teške telene povrede nogu. V.J. je iz Borče prevezen u bolnicu na Zvezdari, on je nakon ukazane pommoći pušten na kućno lečenje.

Prema njegovim rečima policija je odmah nakon prijavljene pucnjave izašla na teren:

Navodno su nađene 11 čaura. Policija intezivno radi na slučaju i otkrivanju svih detalja. Obaviće razgovor sa povređenim muškarcila ali i utvrditi identitet napadača koji je pobegao nakon pucnjave.

On je dodao da se još uvek ne zna šta je motiv napada ali po svemu sudeći reč je o nekom neraščišćenom poslu. 

Pretpostavlja se da je meta napada zapravo bio A.M. mada će se tokom istrage svi detalji utvrditi - kaže sagovornik Informera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading