NIKOLU IZUBIJALI, NA VUKAŠINA PUCALI: Saslušan jedan od osumnjičenih za pucnjavu i jezivo nasilje u Obrenovcu - evo kako se branio!

Autor:

Hronika

19.12.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe M. je nosio masku na licu, ali ga je prebijeni Nikola D. identifikovao.

NIKOLU IZUBIJALI, NA VUKAŠINA PUCALI: Saslušan jedan od osumnjičenih za pucnjavu i jezivo nasilje u Obrenovcu - evo kako se branio!

Foto: Republika

Pucnjava u Obrenovcu

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Đorđe M. (21) zbog sumnje da je 11. decembra u Obrenovcu, zajedno sa još tri lica za kojima se intenzivno traga, pokušao da liši života Vukašin M. i naneo lake telesne povrede Nikoli D.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odedi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Sumnja se da je 11. decembra oko 20.40 časova Đorđe M. koji je nosio masku na licu, zajedno sa još tri lica došao do staze ispred stambene zgrade u Obrenovcu, gde su u tom trenutku stojeći razgovarali oštećeni Vukašin M. i Nikola D.

Čim ih je opazio Vukašin M. je počeo da beži, a jedno od lica za kojim se traga, je u njegovom pravcu ispalilo više projektila, ali je Vukašin M. uspeo da pobegne.

Onda su sva četvorica prišla Nikoli D. koji je seo u svoje vozilo, parkirano u neposrednoj blizini, pa mu je isto lice pretilo pištoljem.

Đordje M. je tada skinuo masku sa lica i sa ostalima tukao oštećenog po glavi i telu, nanevši mu lake telesne povrede.

Potom su palicama lupali i po njegovom vozilu i naneli mu štetu.

- Policija je na mestu pronašla četiri čaure koje su ispaljene iz pištolja. Nakon što je Nikoli ukazna lekarska pomoć on je saslušan u policiji. Mladić je do detalja ispričao kako je došlo do napada i otrio identitet napadača. Nikola je rekao da je video da je jedan od mladića u njegovog druga Vukašina ispalio četiri hica, ali ga nije pogodio - kaže sagovornik blizak istrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading