DA LI SE ZA OVO KORISTI VOZILO MUP?! Inspektor Malog Sente službenim autom dovezao ženu okrivljenog u pritvor u Bačvanskoj - pravo kroz rampu (FOTO)

Autor:

Hronika

19.12.2022

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo iz Beograda naložilo je policiji proveru da li je inspektor Dušan Mitić izvršio krivično delo kada je službenim autom od centra grada do pritvora u Bačvanskoj ulici prevezao člana porodice pritvorenog inspektora 4. odeljenja MUP Srbije.

DA LI SE ZA OVO KORISTI VOZILO MUP?! Inspektor Malog Sente službenim autom dovezao ženu okrivljenog u pritvor u Bačvanskoj - pravo kroz rampu (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Dušan Mitić ispred Bačvanske

Kako Republika saznaje, vozilo je primećeno kako prolazi kroz rampu pritvorske jedinice i kako se zadržava ispred objekta.

Postavlja se pitanje, da li Mitić u te svrhe koristi službeno vozilo koje pripada Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Da podsetimo, kako je Republika već pisala, sektor unutrašnje kontrole MUP RS zajedno sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nedavno je uhapsio dva inspektora baš Četvrtog odeljenja UKP.

Uhapšeni policajci sumnjiče se za krivična dela zlostavljanje i mučenje, zloupotrebu službenog položaja kao i nanošenje teških telesnih povreda dvojici oštećenih.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

Kako smo već pisali, uhapšeni policajci su Milan I. i Miloš K.

- Sumnja se da su oni zajedno sa još jednom osobom za kojom se intenzivno traga od dvojice oštećenih zahtevali da osumnjičenom M. I. na ime duga isplate 13.000 dinara, kao naknadu za nargile koje su iznajmljivali od njega - piše u saopštenju MUP.

Iz policije navode da su osumnjičeni, kako bi naplatili dug, nakon verbalne rasprave sa oštećenima legitimisali i naredili im da se ne pomeraju sa lica mesta, a potom su ih, kako se sumnja, oborili na zemlju, vezali im ruke iza leđa i udarali ih po glavi i telu, nanevši im teške telesne povrede.

Sumnja se da su policijski službenici zatim iz novčanika dvojice oštećenih muškaraca uzeli oko 19.000 dinara.

Uhapšeni inspektori, javnosti su postali poznati u julu ove godine, kada su došli u Palatu pravde naoružani, u pratni svog načelnika Slobodana Milenkovića, zvanog Mali Senta, koji je bio pozvan da u svojstvu građanina da iskaz u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading