NISAM MOGLA DA IZDRŽIM ZLOSTAVLJANJE, ZATO SAM GA IZBOLA: Srpkinja koja je napala muža u Trstu odbranu iznosila dva sata! Evo šta je rekla o zločinu

Autor:

Hronika

13.12.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana S. (54) je 9. decembra kuhinjskim nožem izbola svog muža na spavanju. Incident se desio u stanu u kom je živeo ovaj bračni par u ulici Via Batera, u četvrti Ponciana u Trstu.

NISAM MOGLA DA IZDRŽIM ZLOSTAVLJANJE, ZATO SAM GA IZBOLA: Srpkinja koja je napala muža u Trstu odbranu iznosila dva sata! Evo šta je rekla o zločinu

Foto: Tanjug/AP/facebook.com/printscreen

Suzana Stamenković izbola muža na spavanju

Suzana S. (54), srpkinja koja je u petak u Trstu svog muža Dragana S. (60) ubola kuhinjskim nožem u grlo, na saslušanju je detaljno iznela svoju odbranu, a kako prenose italijanski mediji, ona je sudiji rekla kako je muža napala nožem iz osvete zbog maltretiranja koje je godinama trpela s njegove strane.

- Godinama me je ozbiljno maltretirao. Uznemiravao me i vređao, ali nisam smela da ga prijavim. Nisam mogla više da izdržim to zlostavljanje, zato sam ga ubola. Tog dana smo se posvađali, po ko zna koji put, a kada su se strasti smirile, on je zadremao. Tada sam uzela nož i skočila sam na njega - rekla je Suzana S. u svojoj odbrani, prenosi ilpiccolo.gelocal.it.

Žena je, kako se saznaje, odbranu iznosila puna dva sata, a sudija joj je odredio kućni pritvor pod uslovom da njen suprug, kada ga otpuste iz bolnice, boravi na drugoj adredsi, odnosno kod njihove ćerke koja takođe živi u Trstu.

Podsetimo, Suzana je u petak u vrat ubola Dragana i nanela mu teške povrede. Čovek je izgubio mnogo krvi, a prema njegovim rečima, napadnut je dok je spavao.

Oružje, kuhinjski nož, pronađeno je ispred zgrade u kojoj živi ovaj bračni par, a pretpostavlja se da ga je ranjeni muškarac bacio pošto je uspeo da pobegne iz stana. Takođe, komšije su potvrdile da su videle tragove krvi u zgradi, ali niko nije čio Dragana kada je jauknuo i izašao iz stana, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading