SASLUŠANI OPAČIĆ I MILJKOVIĆ: Evo KAKO su se branili na sudu!

Autor:

Hronika

15.11.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani Pavle Opačić (33) i Nikola Miljković (21) zbog sumnje da su zajedno sa već procesuiranim Petrom B. kao grupa preprodavali narkotike.

SASLUŠANI OPAČIĆ I MILJKOVIĆ: Evo KAKO su se branili na sudu!

Foto: Republika.rs

Pavle Opačić se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok je Nikola Miljković negirao izvršenje krivičnog dela.

Nakon saslušanja Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da obojici odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo, a Pavlu Opačiću i zbog opasnosti od bekstva.

Svoj trojici se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Naredbom o proširenju istrage Petar B, Pavle Opačić i Nikola Miljković se sumnjiče da su kao grupa, po prethodnom dogovoru, radi dalje prodaje, od NN lica kupili veću količinu različitih opojnih droga, kao i sredstva koja služe za razmeru i pakovanje droge.

Narkotike su držali u kući Petra B. (35) u Krnjači, u kojoj je policija pronašla i zaplenila 22 kilograma marihuane, 2 kilograma amfetamina, 700 grama hašiša, 150 ekstazija, mašina za vakumiranje i 2 elektronske vagice za precizno merenje.

Podsećamo, Petar B. je uhapšen u petak, a nakon dva dana skrivanja u štek stanu u nedelju je uhapšen i Pavle Opačić za kojim je bila raspisana potraga.

Zajedno sa njim uhapšen je i vlasnik tog stana Nikola Miljković.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading