IŠLI SU NA VEČERU, TREBALO JE DA SE VENČAJU! Porodica Mihajla koji je nastradao u Bulevaru skrhana od bola! STUDIRAO ETF, RADIO U IT SEKTORU!

Autor:

Hronika

08.12.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mihajlo je živeo sa majkom i mlađim bratom.

IŠLI SU NA VEČERU, TREBALO JE DA SE VENČAJU!  Porodica Mihajla koji je nastradao u Bulevaru skrhana od bola! STUDIRAO ETF, RADIO U IT SEKTORU!

Foto: Facebook-Mihajilo Grim Lecic

Mihajlo Lečić (26) iz Čačka, koji je nastradao u sredu uveče na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, studirao je treću godinu Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, a kako pričaju njegovi rođaci, uskoro je trebalo da se oženi.

U porodičnoj kući u naselju Ljubić u Čačku potpuni muk. Mihajlo je živeo sa majkom i mlađim bratom.

- Otac mu je preminuo pre nešto više od dve i po godine u Francuskoj. Bio je bolestan i pred smrt je proveo šest meseci u komi - kaže jedan od komšija kojeg smo zatekli u blizini porodične kuće.

Kako nam je rekla bakica koja stanuje u blizini, reč je o predivnoj porodici.

- Lečići su ugledna porodica. Jutros sam čula šta se desilo. Ne smem ni da pomislim kako je majci - kazala nam je ova baka sa suzama u očima.

Majka potpuno skrhana od bola nije bila u stanju da izgovori ništa. Njihov rođak Obrad Milosavljević kaže da je njegov sestrić Mihajlo trebalo uskoro da se venča.

- Izašao je sa verenicom da večeraju. Živeli su zajedno i trebalo je da se uskoro venčaju. Vozač star 23 godine je usled velike brzine prvo udario u drugi auto. Potom se odbio i udario njih dvoje. Mihailo je na licu mesta poginuo, a verenica je zadobila prelom nogu – kaže ovaj rođak.

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Mesto gde je nastradao Mihajlo Lečić

 

Prema rečima rođaka, Mihajlu su ostale još dve godine do završetka fakulteta. U međuvremenu se zaposlio u IT sektoru.

- Radio je za stranu kompaniju. Bio je srećan. Baš... Ne znam šta da kažem. Velika tragedija - kaže Milosavljević.

Kako su nam pojasnili Mihajlovi rođaci, vozač koji ga je usmrtio je ranije već imao prekršaje za brzu vožnju.

Obdukcija će biti završena u četvrtak, a u petak će se znati kada će biti sahrana.

Mihajlov rođak koji živi u zgradi preko puta mesta nezgode, video je kako telo prekrivaju.

- Moj brat živi u blizini Bulevara. Bukvalno je sa terase gledao kako belim čaršafom prekrivaju telo. Tek kasnije kada smo mu javili šta se dogodilo, shvatio da je to bio Mihajlo – kaže rođak Obrad.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading