JEZIVE SCENE NAKON UDESA U OVČARSKO-KABLARSKOJ KLISURI: Dvoje teško povređeno (FOTO)

Autor:

Hronika

27.11.2022

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stariji muškarac i žena teško povređeni, kada su se putnički automobil i kamion sudarili na magistralnom putu u Ovčarsko-kablarskoj klisuri.

JEZIVE SCENE NAKON UDESA U OVČARSKO-KABLARSKOJ KLISURI: Dvoje teško povređeno (FOTO)

Foto: RTS printscreen

Na magistralnom putu Čačak - Užice na deonici puta kroz Ovčarsko-kablarsku klisuru u blizini mesta Međuvršje, došlo je do teške saobraćajne nezgode kada su se sudarili jedno putničko i jedno teretno vozilo. Na lice mesta stigle su dve ekipe Hitne pomoći i vatrogasci koji su izvlačili povređene.

- Stariji muškarac i žena povređeni su u udesu u Međuvršju, primljeni su na Službu urgentne medicinske pomoći. Nakon dijagnostike, sateškim telesnim povredama zbrinuti su na odeljenju intenzivne nege. Njihovo stanje je izuzetno teško - rekla je za RINU Jelena Knežević pr Opšte bolnice u Čačku.

Tokom vršenja uviđaja na ovoj deonici formirane su kilometarske kolone vozila. Nakon što je šlep služba pomerila slupano vozilo sa kolovoza, saobraćaj je spušten u oba pravca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading