UHAPŠEN NASILNIK IZ RIPNJA: Pijan prebio ženu i dete, pa izazvao saobraćajnu nesreću!

Autor:

Hronika

05.11.2022

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom nasilniku iz Ripnja je određeno zadržavanje do 48 sati.

UHAPŠEN NASILNIK IZ RIPNJA: Pijan prebio ženu i dete, pa izazvao saobraćajnu nesreću!

Foto: Shutterstock

Nasilje nad ženom

Policajci u Beogradu su, u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili B. L. (38) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se sumnjiči da je danas fizički napao svoju tridesetdvogodišnju nevenčanu suprugu i njihovo maloletno dete, a nakon toga, u Ripnju izazvao saobraćajnu nezgodu tako što je upravljajući vozilom sleteo sa kolovoza i udario u betonski stub.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Prava drama odigrala se danas oko 13 sati.

B. L. (38) u alkoholisanom stanju tukao je i grizao svoju nevenčanu suprugu Marinu P. (32), nakon čega je seo za volan automobila i zakucao u se u banderu.

Nakon prijave da je muž fizički napao suprugu, policijska patrola iz stanice Voždovac je odmah reagovala. Kako se saznaje, utvrđeno je da pored Marine povrede ima i njihovo šestogodišnje dete.

Po dolasku patrole na lice mesta, B. L. nije zatečen u kući, dok su Marina i mališan prevezeni na Institut za majku i dete.

- Nepunih sat i po vremena kasnije, u 14.30 sati prijavljena je saobraćajna nesreća u ulici Put za Mandića kralj. Utvrđeno je da je B. L. sleteo sa kolovoza i udario u betonsku banderu - kaže izvor blizak istrazi, piše Blic.

B. L. je prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane telesne povrede.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo je da se protiv B. L. podnese krivična prijava za nasilje u porodici, kao i da se sačeka mišljenje lekara o njegovom zdravstvenom stanju zbog njegovog zadržavanja.

Kako se saznaje, u ceo slučaj je uključen i Centar za socijalni rad, te se očekuje da će se ovaj slučaj detaljno ispitati.

Prema prvim saznanjima, nasilju je prethodila svađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading