JOŠ JEDNA OSOBA UHAPŠENA ZBOG SILOVANJA MALOLETNICE U PRIŠTINI! Ukupno 13 muškaraca iza rešetaka!

Autor:

Hronika

02.11.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Još jedna osoba, trinaesta do sada, uhapšena je zbog slučaja silovanja 11-godišnje devojčice ovog leta u Prištini, saopštilo je Osnovno tužilaštvo u Prištini.

JOŠ JEDNA OSOBA UHAPŠENA ZBOG SILOVANJA MALOLETNICE U PRIŠTINI! Ukupno 13 muškaraca iza rešetaka!

Foto: Shutterstock

Uhapšenom je, kako su naveli u saopštenju, određeno 48-časovno zadržavanje zbog krivičnog dela okarakterisanog kao „Pomoć u izvršenju krivičnog dela silovanje“, a u vezi sa slučajem silovanja 11-godišnjakinje u junu ove godine.

Tužilaštvo u saopštenju precizira da će tužilac u zakonskom roku podneti zahtev nadležnom sudu za određivanje pritvora okrivljenom, piše Kossev.

Podsetimo, za slučaj silovanja i seksualnih usluga koje su se navodno dogodile u junu, govori se o uhapšenima sa inicijalima D. R., 23 godine, G.S., 25 godina, B.S., 26 godina, F.S., 22 godine, M.S., 22 godine i M.R., 21 godina.

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Ova šestorica osumnjičenih terete se za trgovinu ljudima, seksualne usluge i silovanje 11-godišnje devojčice.

Prema tužilačkom spisu, okrivljeni D.R., star 23 godine, osumnjičen je da je 21. juna 2022. godine oko 8 sati, protiv njene volje, izvršio polni odnos sa 11-godišnjom devojčicom. Ovaj 23-godišnjak je stupio u kontakt sa 11-godišnjakinjom preko društvene mreže Viber, imali su sastanak na jednoj lokaciji u Prištini, a zatim je uzeo 11-godišnjakinju i poslao je u motel iako je znao da je žrtva sa kojom je imao polni odnos – maloletna.

Isto lice tužilaštvo sumnjiči da je počinilo krivično delo silovanje. Za D.R., pored sumnje za silovanje, tužilaštvo tvrdi da je isto lice nakon polnog odnosa sa 11-godišnjom devojčicom, dogovorio sastanak žrtve, sa drugim licima B.S. i G.S., radi njene dalje seksualne eksploatacije. D.R. je osumnjičen i za trgovinu ljudima.

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Ostala dvojica okrivljenih, G.S., 25 godina i B.S., 26 godina, osumnjičeni su da su 21. juna 2022. godine seksualno iskorišćavali maloletnicu, isti su poslali maloletnicu u motel gde su sa njom imali polne odnose. Ovi muškarci, stari 25, odnosno 26 godina, osumnjičeni su za seksualnu trgovinu ljudima.

Drugi okrivljeni F.S., star 22 godine, osumnjičen je da je istog dana izvršio obljubu nad maloletnicom u motelu. Prvo iz dosijea tužilaštva proizilazi da je dvadesetdvogodišnjak sa 11-godišnjakom stupio u kontakt preko društvenih mreža, a zatim su se upoznali i nastavili u motelu.

Foto: Profimedia

Ilustracija

Dvadesetdvogodišnjak je osumnjičen za krivično delo silovanje. Tužilaštvo je istu osobu teretilo za sumnju za trgovinu ljudima, jer se sumnja da je ista osoba upriličila jedanaestogodišnjakinji sastanak sa drugim osobama radi seksualne usluge.

Drugi okrivljeni M.R., star 21 godinu, osumnjičen je da je seksualno iskorišćavao maloletnicu dok je sa žrtvom stupio u kontakt preko F.S. Dvadesetjednogodišnji M.R. osumnjičen je za pružanje seksualnih usluga žrtve i trgovine ljudima, kao i za krivično delo silovanja. M.R. se sa žrtvom sreo u Prištini, a potom otišao u motel, gde se sumnjiči da je izvršio krivično delo silovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading