PALI NIŠKI DILERI! Pronađeni kokain, kanabis, oružje...

Autor: Republika

Hronika

21.10.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Nišu su uhapšena trojica muškaraca zbog sumnje da su se bavili dilovanjem droge.

PALI NIŠKI DILERI! Pronađeni kokain, kanabis, oružje...

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Policija u akciji hapšenja

Više javno tužilaštvo u Nišu odredilo je zadržavanje M. Đ. iz Gornjeg Matevca kod Niša, Đ. P. i M. L, obojica iz Niša, zbog sumnje da su kao saizvršioci počinili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom kuće M. Đ. u Gornjem Matevcu, a u kojoj boravi i osumnjičeni P. Đ, pronađeno je 729 grama kokaina, nešto više od 18 kilograma kanabisa upakovanog u 36 paketa, vagica za precizno merenje i mašina za presovanje i pakovanje droge.

Obavljen je i pretres garaže u Nišu koju koristi D. N. iz tog grada, koji je u bekstvu i za njim se traga, a koji se sumnjiči da prodaje drogu u Nišu. U garaži je pronađeno 56,68 grama kokaina, 11,16 grama kanabisa u više paketića, 101 gram supstance koja se koristi za uvećanje mase opojnih droga, 98 metaka različitih kalibara i dva pištolja marke "M75" i "Glok".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading