DANAS SASLUŠANJE HULIGANA! Napali policiju i oštetili službena vozila tokom Evroprajda!

Autor:

Hronika

11.10.2022

05:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni zbog sumnje da su 17. septembra kod železničke stanice Karađorđev park napali policijske službenike MUP-a, njih 22, biće saslušano danas u Tužilaštvu.

DANAS SASLUŠANJE HULIGANA! Napali policiju i oštetili službena vozila tokom Evroprajda!

Foto: Tanjug

Oni su uhapšeni juče, kada im je određeno i zadržavanje, a Tužilaštvo će odlučiti za koga će tražiti pritvor.

Uhapšeni i zadržani su: M.M. T.D. S.Č. Č.L. Z.T. G.N. V.V. R.Ž. B.G. S.M. S.N. V.M. M.D. Č.M. J.J. DŽ.M. R.J. M.N. Č.Č. U.C. LJ.O. i T.B. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo Učestvovanje u grupi koja vrši krivično delo, saopštilo je to tužilaštvo.

Krivičnom prijavom okrivljenima je stavljeno na teret da su zajedno sa okrivljenima za kojima se traga, kao i sa više NN lica čiji se identitet utvrđuje napali i povredili policajce u vršenju službene dužnosti, tačnije većinu pripadnika Interventne jedinice 92, od kojih je njih 13 zadobilo telesne povrede, a oštećeno pet vozila MUP-a čime je pričinjena šteta u iznosu oko tri miliona dinara, prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading