UBICE BILE NA MOTORU, VUKOTIČ U KOLIMA SA DEVOJKOM: Novi detalji likvidacije vođe "škaljaraca" u Turskoj

Autor:

Hronika

08.09.2022

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema najnovijim informacijama, vođa škaljaraca Jovan Vukotić je ubijen u Istanbulu.

UBICE BILE NA MOTORU, VUKOTIČ U KOLIMA SA DEVOJKOM: Novi detalji likvidacije vođe "škaljaraca" u Turskoj

Foto: ST/N. MANDIĆ/printskrin

Jovan Jovica Vukotić

Kako ekskluzivno saznajemo, Vukotić je ubijen dok je bio u kolima sa devojkom M.M. Na njega su likvidatori pucali dok su bili na motoru.

Devojka je navodno Vukotićeva nevenčana supruga. Prema ranijim informacijama, ona je sprečila jedan pokušaj likvidacije Vukotića.

Vođu škaljaraca su pokušali da otruju cijanidom dok je bio u pritvoru u Beogradu, ali je namera propla jer je M. M. posumnjala kada su navodni policajci zaustavili taksi u kom je bila i tražili da pretresu njene stvari, tačnije da u hranu koju je nosila mužu ubace otrov.

Ona je bila na putu ka restoranu da bi uzela ranije poručen ručak i odnela ga u pritvor jer se Vukotić plašio da ga „kavčani“ ne otruju i nije želio da jede hranu koja se sprema u zatvoru.

Predstavljajući se kao policajci, presreli su Mašu, ali ona u tom trenutku kod sebe nije imala hranu, već garderobu. Zatražili su da provere šta se nalazi u paketu namenjenom Vukotiću, ali je njoj to bilo sumnjivo, odmah je prijavila nadležnima i usledilo je hapšenje.

Osim lažnih policijskih prsluka s oznakama Uprave kriminalističke policije, kačketa i policijske značke, koja je ukradena još 2006, kod njih je nađeno i oružje. U gepeku automobila u kom su uhapšeni nađen je slanik u kome se nalazio cijanid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading