UŽAS KOD VRANJA! Sudarili se autobus i automobil, STRADAO VOZAČ!

Autor:

Hronika

25.08.2022

16:15 >> 18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba je stradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 17.30 na starom auto-putu Vranje-Leskovac kod mesta Ranutovac.

UŽAS KOD VRANJA! Sudarili se autobus i automobil, STRADAO VOZAČ!

Foto: Instagram/192_rs

U nesreći su učestvovali autobus i putničko vozilo. Informacije sa lica mesta pokazuju da se autobus prevrnuo, dok je vozilo gotovo u potpunosti uništeno.

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Ranutovac, prema nezvaničnim informacijama, na licu mesta život je izgubio vozač putničkog automobila, a povređeno je šest osoba.

Još nije poznato kako je došlo do udesa. Na lice mesta su brojne vatrogasne ekipe i, kako nam je rečeno, najmanje osam osoba je zbrinuto u vranjskom zdravstvenom centru.

Očekuje se početak uviđaja, a saobraćaj na ovom putnom pravcu je u prekidu. Vozila se preusmeravaju na alternativne putne pravce, prenose Novosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola M.

25.08.2022 16:32

Saučešće porodici. Dokle više!! Hoće li neko reagovati, prekontrolisati i izbaciti stare i neispravne autobuse i kazniti prevoznike... Koliko poginulih je potrebno da bi se nešto uradilo. Posle mlade Nine od pre par dana... Tuga. Reaguj državo, sunce vam...!!!