OGLASIO SE OTAC BEBE KOJA JE ISPALA KROZ PROZOR: Zagrlio me kada me je video u bolnici, u trenutku nesreće supruga i ja smo SPAVALI!

Autor:

Hronika

15.08.2022

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dečak koji ima samo 14 meseci teško je povređen kada je pao sa drugog sprata u Zemun Polju i odmah je prevezen u Urgentni centar.

OGLASIO SE OTAC BEBE KOJA JE ISPALA KROZ PROZOR: Zagrlio me kada me je video u bolnici, u trenutku nesreće supruga i ja smo SPAVALI!

Foto: Shutterstock

Pojedini mediji su preneli da je dete životno ugroženo i da se nalazi na reanimaciji, ali otac povređene bebe je demantovao da je dete u životnoj opasnosti.

- Dete je apsolutno dobro. Svesno je i komunikativno. Beba me je zagrlila kad me je videla u bolnici. Besan sam zbog natpisa po medijima jer dete je apsolutno dobro i stabilno - ljutito ističe otac dečaka.

Prema njegovim rečima, supruga i on su u trenutku kad se nesreća dogodila spavali, a nikome nije jasno kako je beba dopuzala do prozora i pala dole.

Izvor koji je upoznat sa slučajem izjavio je da je dečak navodno pao s prozora koji je na drugom spratu porodične kuće u Zemun Polju.

Dečak je navodno hitno prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Na fotografijama sa mesta nesreće vide se skrhani članovi porodice koji sede pred ulaznim vratima. Na jednoj od fotografija može se videti da se ispred ulaznih vrata nalazi dubak deteta koje je ispalo kroz prozor, prenosi Informer.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading