Tužilaštvo traži dokaze povodom nezgode na Pančevcu! Dečak (12) zadobio povrede grudnog koša, glave i prelom butne kosti! Vozač nije imao alkohol u krvi!

Autor:

Hronika

05.07.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nezgoda u kojoj je tešo povređen dečak (12) dogodila se u ponedeljak uveče na Pančevačkom mostu.

Tužilaštvo traži dokaze povodom nezgode na Pančevcu! Dečak (12) zadobio povrede grudnog koša, glave i prelom butne kosti! Vozač nije imao alkohol u krvi!

Foto: ST/D.KADIĆ

Dečak je prevezn u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

Nakon nezgode koja se sinoć dogodila na Pančevačkom mostu, Prvo osnovno javno tužilaštvo naložilo je nadležnoj policijskoj stanici da dostavi izveštaj o odgađaju.

Prema dosadašnjim informacijama sa lica mesta i izjava svedoka - učesnika u saobraćaju, dečak je, krećući se trotoarom na biciklu u ontra smeru, iz pravca Pančeva ka Beogradu, iz nepoznatih razloga pao sa bicikla, nakon čega se našao na kolovozu u trenutku kada je naišlo vozilo i udarilo ga.

U dalejm toku postupka naloženo je da se uradi vanredni tehnički pregled vozila, da se preuzmi snimci video nadzora i biće preduzete ostale neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja postojanja odgovornosti.

Na licu mesta je vozač alkotestiran i on nije imao prisustvo alkohola u krvi.

Podsetimo, dečak je u nezgodi zadobio vidljive povrede grudnog koša i glave, kao i prelom butne kosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading