SADA JE SVE JASNO! Rešena misterija Matejevog dezorijentisanog trčanja! Bivši inspektor potvrdio: Ovo mu je promenilo ponašanje!

Autor:

Hronika

22.06.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši inspektor Odeljenja za droge beogradske policije, Lambe Đorelijevski, objašnjava da je dejstvo amfetamina bilo uzrok dezorijentisanog ponašanja Splićanina Mateja Periša u noći kada je nestao, 30. decembra prošle godine

SADA JE SVE JASNO! Rešena misterija Matejevog dezorijentisanog trčanja! Bivši inspektor potvrdio: Ovo mu je promenilo ponašanje!

Foto: Printscreen/Youtube,MUP

Na snimcima sigurnosnih kamera koji su se pojavili tokom potrage za pokojnim mladićem, videlo se kako on, u majici sa kratkim rukavima, trči beogradskim ulicama, ali i trenutak kada silazi niz stepenice koje vode do Save. Njegovo telo je pronađeno nekoliko meseci kasnije, 18. maja u Dunavu, kod Ade Huje. Juče su objavljeni i rezultati obdukcije koji su pokazali da je Matej u telu imao amfetamin, ili kako se na ulici zove „spid“, kao i alkohol. U kosi su mu pronađeni tragovi kokaina koji je ranije konzumirao.

Dugodišnji sudski veštak objasnio je kako je sada jasno da Splićanin nije znao šta radi kobne noći i da je pod naletom adrenalina usred konzumiranja droge tumarao Beogradom i na kraju uskočio u ledenu Savu. 


- Toksikološki nalaz je pokazao ono što smo svi i mislili od početka da je mladi Periš koristio razlilčite narkotike i mešao ih sa alkoholom. Sada znamo da je uzeo i lekove kao stimulanse koji deluju na nervni sistem na sve to i to je pogubna kombinacija. Još kad se predozira dolazi do haosa. Mogao je da se desi i smrtni ishod i da je ostao na kopnu, a on je vreo od trčanja i tumaranja po beogradskim ulicama uskočio u Savu. Srce to nije moglo da podnese - kazao je sagovornik Republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading