OTAC DEVOJČICE (15) IZ KIKINDE: Ćerku su mi otela dvojica muškaraca i mučila je celu noć, vratila se IZGREBANA I POCEPANA

Autor:

Hronika

21.05.2022

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Petnaestogodišnjakinja iz Kikinde koje je pronađena danas, navodno je bila oteta, a kući se vratila pocepana i izgrebana tvrde roditelji.

OTAC DEVOJČICE (15) IZ KIKINDE: Ćerku su mi otela dvojica muškaraca i mučila je celu noć, vratila se IZGREBANA I POCEPANA

Foto: ST/N. MANDIĆ

- Ćerku su mi otela dvojica muškaraca i mučila je celu noć. Vratila se sva izgrebana i pocepana, tek sad dolazi sebi - ovako za Telegraf priča otac devojčice (15) koja je sinoć nestala u Banatskom Velikom Selu, a jutros se vratila kući.

Otac devojčice je jutros za "Blic" potvrdio da je ona pronađena i da je živa i zdrava.

Podsetimo, ona je bila sa društvom, ali kada su se rastali, devojčica nije stigla kući. Roditelji su odmah nestanak prijavili policiji.

youtube.com/KissFM Media

Policija

- Ispričala nam je da su je dvojica muškaraca držala pod jednim drvetom celu noć. Jedan je bio stariji, drugi mlađi. Vukli su je po zemlji, udarali, deo odeće joj je pocepan. Nije zlostavljana, ali je povređena i istraumirana - rekao je otac za Telegraf.

U kikindskom MUP-u kratko su odgovorili da se "još utvrđuju okolnosti nestanka".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading